Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Vores filosofi

Vores drøm om at eje to fysioterapi klinikker gik den 1.9.16 i opfyldelse, da vi overtog Klinik for Fysioterapi fra de tidligere ejere og lavede Klinik Åboulevard i tæt samarbejde med Klinik Westend, som vi også er ejerne af. Med disse to klinikker er vores drøm at lave en synergi med 2 høj-fagligt klinikker i Kbh hvor vi kan bruge kompetencerne fra begge klinikker.

Vores målsætning er at lave to klinikker med højt fagligt niveau og samtidig at tilbyde flere forskellige behandlingsformer (fysioterapi, massage, akupunktur, kropsterapi og træning).

Jesper Kousted
– Fysioterapeut & medejer.

Pernille Herlevsen
– Fysioterapeut & medejer.

Vi støtter:
Miljøvenligpakning

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking