Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Stian Strand Strømmen

Stian_klikfys

Uddannet i Esbjerg i 2012

Jeg startede min karriere som kommunal fysioterapeut med speciale i nakke og ryg-relaterede lidelser. Herefter har jeg arbejdet i flere år som privatpraktiserende fysioterapeut i hovedstadsområdet.

Jeg har lang erfaring indenfor manuel behandling, akupunktur, øvelsesterapi og programlægning i forhold til specifikke problematikker i bevægeapparatet.

Jeg har særlig erfaring og interesse i:

 • Behandling af nakkesmerter og hovedpine, hvor jeg har specialiseret mig i hovedpine og den manuelle behandling af dette. Jeg har også taget uddybende kurser i behandling af bækkenproblemer og har også stor interesse i lænderyg-problematikker.
 • Interesse og uddybning inden for skulderområdet, hvor jeg både fokuserer på manuelle behandlingsteknikker men også øvelsesoptimering for at opnå fuld funktion.

Jeg er eksamineret certified Mulligan practitioner (CMP) 2014, og meget af min behandling tager udgangspunkt i dette koncept. Det går kort fortalt ud på mobilisering af led for hurtige og varige resultater, hvis du har smerter i en bevægelse. Jeg har også taget kurser i manipulation af ben, akupunktur, myofascial release og kinesio-tapening. Videre har jeg regionsspecifikke kurser for behandling af hovedpine, bækken og skulder.

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking