Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Positive udtalelser

Natalie Ostenfeldt Jespersen
Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig:)
Daniel Bento-Nystad
Fysioterapi der virkelig hjælper. Behandling hos Dennis har været sublim. Jeg går i behandling hos ham ifm en rygskade. Dennis er ekstremt grundig når han undersøger, aflaster smerte eller masserer, og når han illustrerer øvelser. Genoptræning bliver gjort spændende og sjovt hos ham.
Klinik Åboulevard kan klart anbefales.
Christina Andersen
Jeg har nu været 2 gange til fysioterapi ved den dygtige og professionelle Dennis Køhler Sjøgren, og jeg kan kun give mine absolut varmeste anbefalinger � Min skulder har det mærkbart bedre, og øvelserne, jeg fik instrukser i at udføre herhjemme, virker helt efter hensigten. Fik min skade ret akut, og klinikken var søde og fleksible, så jeg kunne få en tid samme dag – super service!
Sofie Gillesberg Raiser
Pernille Herlevsen fysioterapi, Signes massage og det gode træningsprogram fra Rasmus har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede efter jeg faldt under min graviditet og slog mit haleben og SI-led. Kan kun anbefale klinik Åboulevard
Sarah Sonja Hugger
Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
Stine Linde
Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
Natalie Ostenfeldt Jespersen
Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig:)
Olga Evelyn Bech Andersenn
Super klinik og fedt man kan beholde den samme behandler gennem hele forløbet! Jeg har behandleren Laura og jeg kan kun sige positive ting om hende!
Kristine Wibholdt Forsting
Dygtigt personale! Er i forløb med min nakke, og de er virkelig grundige og effektive! Jeg kan varmt anbefale dem! Jeg har primært brugt Carina, hun er en stjerne!

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking