Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Nakkesmerter

De fleste har oplevet at have hold i nakken, stiv nakke eller bare virkelig ondt i nakken. Det behøver heldigvis ikke være noget alvorligt, der er er svært at slippe af med igen. Men smerterne er ikke sådan at kimse ad. Alene den begrænsede bevægelsesfrihed, en øm nakke ofte medfører, kan være yderst generende.

Er smerterne store, kan du ringe til os på 35 36 66 62 eller booke en tid her på siden. Ellers kan du på siden her blive klogere på årsager til hold i nakken, hvad du stiller op imod den ømme nakke og forebygger generne.

Årsager til nakkesmerter

Smerter i nakken kan opstå af flere grunde. Blandt de hyppigste årsager ser vi ofte:

 • Spændinger i nakken, som er opbygget over længere tid for eksempel på grund af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller forkerte sovestillinger
 • Stress
 • Træk og kulde
 • Overanstrengelse ved træning fx
 • Eftervirkninger fra piskesmæld og slidgigt

Det kan du selv gøre, når smerten i nakken opstår

Der er naturligvis forskel på, hvilken type smerte, du oplever. Er der opstået en akut smerte kan du lægge en ispose på det ømme sted. Pak isposen ind i et klædestykke, så du undgår forfrysninger. Brug isposen 20 minutter hver time og kun det første døgn efter skaden.
Det er desuden anbefalet, at du så vidt muligt holder dig i gang, selvom du har smerter.

Øvelser mod nakkesmerter

I mange tilfælde kan du reducere dine nakkespændinger ved at lave en serie øvelser. Det er vigtigt, at du udfører dine nakkeøvelser forsigtigt, og husk det ikke må gøre ondt, når du udfører øvelserne.

 1.  Bevæg dit hoved frem og tilbage
 2. Lad hovedet vippe fremover, så hagen trækkes ned mod brystet, så du kigger ned.
 3. Herefter vipper du hovedet bagover, så du kigger op. Der må gerne være et lille stræk, men undgå at presse strækket.
 4. Bevæg dit hoved fra side til side
 5. Se ligeud og vip hovedet til højre og så til venstre. Sørg for at lave langsomme bevægelser.

Få professionel hjælp
I nogle tilfælde vil det også give mening at søge professionel hjælp.
Vælger du at søge hjælp hos en fysioterapeut vil man naturligvis forsøge at lindre nakkesmerterne.
Derudover vil vi lokalisere, hvorfor holdet i nakken er opstået. Kender vi årsagen, er det nemlig langt nemmere at give den rette behandling. Typisk kan vi på meget kort tid lindre smerterne markant og sikre, at du kommer af med smerterne.En god behandling bør også pege fremad, og vi vejleder vores klienter i på sigt at undgå lignende smerter.

Anbefalinger til dig, der gerne vil forebygge smerter i nakken

Her får du de tre bedste råd til en sund og smertefri nakke:

 1. Det er vigtigt at holde kroppen i gang gennem almindelig motion.
 2. Sørg for at komme op at stå i løbet af din arbejdsdag. Man siger, at den bedste arbejdsstilling er den næste. Så sørg for at variere din arbejdsstilling.
 3. Få nok nattesøvn. For få timer på øjet påvirker nemlig din oplevelse af smerte, så du får sværere ved at håndtere den.

Få en ekspert til at hjælpe dig af med hold i nakken

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig af med dine problemer med nakken. Hvis du kontakter os i dag, kan vi hurtigt finde den helt rigtige behandler til dig.

Du kan kontakte os på 35 36 66 62 eller booke en tid allerede i dag.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig af med smerterne.

 

 

 

Pernille Herlevsens behandlingsforløb har medvirket til, at jeg i dag kan udfolde mig fysisk, som jeg aldrig troede, at jeg skulle komme til igen efter en langt forløb med ryg- og hoftesmerter og hofteoperation. I en kombination af fokuseret individuel behandling og træningsforløb har jeg i dag opnået at være stort set smertefri. Så tak for det!
Frederikke J.
Efter besøg i dag hos fys Jesper Kruse, som ved samtale omkring min frossen skuler, bliver jeg glad og tryk når jeg går derfra. Er kompetent giver fyldestgørende svar og behandling og er i trygge rammer, en klar anbefaling at bruge fysioterapien ÅboulevardenI samme forbindelse kan jeg varmt anbefale massør Maria McTurk som kærlig og nænsom har hjulpet mig med de mange smerte, fra ikke at kunne komme til min arm, til nu at kunne masserer den, og en del af mine smerter nu er forsvundet, Maria forstod at læse mig, stor anbefaling herfra
Bente Lyng D.
Hjertevarme og kompetence - tak til Tine, der tryllede en tid frem til mig, da der var allermest brug for den.
Stine H
Jeg har af flere omgange været hos Åboulevarden fysio og kan kun give både Stian, Dennis og Laura den bedste anbefaling
Bo S.
I would like to share my experience after 6 month recovery trainings that I had in this clinic after my knee surgery (removed meniscus). First of all, I had smooth and easy registration via phone and english was not a problem. However, most important thing that I would like to highlight is professional and careful support that I got from Casper! I really enjoyed the way how he prepared for our trainings where he combined various exercises so you can work out and have fun at the same time. Moreover, he prepared few individual programs for working out at home. Overall, great experience and definitely I could recommend using this clinic.
Tadas P.
Came there with diagnosed neurological symptoms. They made me all-better.Really enjoyed the team training twice a week.
Gert A.
Jeg har gået hos flere behandlere hos Klinik Åboulevard. Pernille Herlevsens fysioterapi, Signes massage og Rasmus's træningsprogram har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede. Kan kun takke dem for at have hjulpet mig med hver deres kompetencer.
Sofie Gillesberg R.
Go og kompetent behandling
hilda victoria petäjämaa A.
Super dejligt og hyggeligt sted
Karina S.
Kompetent behandling og hurtige tider
Jørgen M.
Meget høj faglighed .
Kjeld Ammentorp H.
Brilliant and professional fisiotherapists
Carlos L.
Et super godt sted, hvor man kan følge sig 100% sikker på at der bliver taget godt af ens problem.Kan varmt anbefalde dette sted.
Mette K.
Jeg har i mange år haft problemer med min nakke og lænd. Mange behandlere har haft forsøgt at hjælpe, men uden virkning.Efter at blive behandlet på klinik Åboulevard, hvor min krop blev set som en helhed, er jeg nu symptomfri. Fantastisk kompetent behandler, og imødekommende og lyttende.Kan kun give min bedste anbefalinger.
Christina G
Well equipped professionals who quicky diagnosed and treated my spine problem. Efficient booking and payment system. Happy with the great service!
Jan R.
Rigtigt godt sted til behandling af Ryg smerter. Fysioterapi der virkelig virker og hjælper i dagligdagen. Har gået der mange gange og er blevet væsentligt mere fleksibel.
Søren E.
Professional help and therapy for your spine.
Maciej B.

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking