Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Massage Nørrebro

Døjer du med hovedpine, ømme muskler, eller har du bare lyst til at give din krop og sind lidt ekstra velvære? Så kan Massage Nørrebro være svaret.

Hos Klinik Åboulevard er vi klar til at hjælpe dig, der ønsker at styrke dit helbred og sind. Ring til os på tlf. 35 36 66 62, eller bestil en tid i kassen lige til højre, så finder vi et tidspunkt, der passer ind i dit skema.

Massage nørrebro

Hvad er vores Massage Nørrebro?

På klinikken tager vores massage udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning.
Derfor går vi særligt i dybden med sener, væv og muskulatur for at lindre og løsne op de steder, spændingerne end måtte befinde sig.

Spændinger, der placerer sig i kroppens bevægeapparat, kan opstå af forskellige årsager.

De typiske årsager til spændinger er:

 • Stillesiddende kontorarbejde
 • Sportsskader
 • En uventet forkert bevægelse
 • Overbelastning af din krop

Hvordan fungerer massagen i praksis?

 • …Først og fremmest skal vi finde ud af,  hvordan smerten er opstået. Intentionen er, at vi i fællesskab skal kunne finde årsagen til smerten eller spændingen, for derefter at løse det.
 • …Der bliver anvendt forskellige teknikker inden for vores massage, hvilket derfor også giver mulighed for at tilpasse massagen efter dit specifikke tilfælde.
 • …Vi varmer musklerne godt op, inden vi går i dybden med væv og muskulatur. Den dybdegående massage der efterfølger, stimulerer blodgennemstrømningen, hvilket er med til at afgive affaldsstoffer. Derefter vil spændingerne opløses, og dine smerter vil lindres.

Hvis du har brug for hjælp til andet, tilbyder vi også behandlinger indenfor:

Hvis du kunne tænke dig at booke en tid, er du mere end velkommen til at ringe på tlf. 35 36 66 62, eller benytte dig af boksen lige til højre.

Hvad kan Massagen hjælpe dig med?

Bekæmper stresshormonet Massage nørrebro til afspænding

Uanset hvordan problemet er opstået, er det vigtigt at gøre noget ved det, da det for det første ikke er rart at gå rundt med smerter. For det andet kan smerterne også stresse din krop, og dermed gå ind og forværre situationen.

Stresshormonet kortisol får nemlig musklerne i kroppen til at trække sig sammen, hvilket har en opslidende effekt.
En massage går derimod ind og udløser hormonerne; endorfin og oxytocin, som har en modvirkende og reparerende effekt på de skader, kortisolen har lavet.

Fjerner myoser
Behovet for massage kan opstå af forskellige grunde. De fleste mennesker har som oftest et stillesiddende job, hvor kropsholdningen som regel er rettet mod en computerskærm.

Det betyder, at man finder sig selv i den samme kropsstilling flere timer hver dag. Det kan give mange spændinger i nakke og ryg, som ofte er forårsaget, af det der hedder myoser.

Myoser er en lokal muskelsmerte, som kan ramme alle i alle aldre. De er ofte årsag til spændingshovedpine, som kan være vedvarende. Massage går derfor ind og løsner op for myosen og dermed muskelinfiltrationen, så du slipper for at bøvle med ond hovedpine.

Fem ting du selv kan gøre for at undgå myoser:

 1. Undgå dårlige arbejdsstillinger
 2. Undgå stress i hverdagen
 3. Dyrk motion dagligt
 4. Regelmæssig styrketræning
 5. Lav udstrækning en gang imellem

Her kan du finde 6 videoer, som demonstrerer, hvilke øvelser du selv kan lave, for at afhjælpe hovedpine.

Øge lokal blodcirkulation og bevægelighed
Behandlingen er også særligt god til at stimulere blodcirkulationen. Affaldsstofferne har derfor lettere ved at udskilles, hvilket løsner musklerne, og samtidig tilfører ilt og næringsstoffer. Dermed afhjælper massagen også den stivhed i leddene, som mange går og bøvler med.

Øge dit velvære
Velvære skal ikke undervurderes. Især ikke med al den stress og jag de fleste mennesker oplever i hverdagen. En fysioterapeutisk massage vil derfor også virke afstressende, og give din krop muligheden for, at få lidt ekstra opmærksomhed og pleje. Din fremtidige krop vil takke dig for at have værnet og investeret i den.

Priser

Selve behandlingen kan foregå efter dit personlige ønske. Vi kan både udføre massagen på et større eller mindre område, samt rette teknikkerne alt efter, hvor afslappende eller intensivt, du ønsker det.

Du kan booke tid på 25 eller 50 minutter, og få tider enten eftermiddag eller aften, mandage og torsdage.

 • Prisen for 25 min: 260,00
 • Prisen for 55 min: 520,00Massage Nørrebro skulder og nakke

Book en tid til Massage Nørrebro i dag

Vi er en klinik bestående af både dygtige og professionelle massører og fysioterapeuter.

Din behandling vil enten blive foretaget af Christoffer eller Signe, som vil tage sig rigtig godt af dig. Med deres erfaring og forståelse for kroppens anatomiske opbygning, vil du gå herfra med en afslappet følelse og stærkt lindret smerter og spændinger.

Ring på tlf. 35 36 66 62, eller book din tid i den lille boks til højre, så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Find os i centrum af Nørrebro, på Åboulevard 28, 1., 2200 København N:

Flinke mennesker- har været nogle gange for mit knæ og fået øvelser med hjem samt en IR laser behandling nogle gange. Det har desværre ikke virket for mig, men ellers god betjening og nok mindst lige så godt som andre steder.
poul martin B.
Jeg har gennem længere tid været udfordret af hovedpine.Hos Maria McTurk har jeg fået en professionel og effektiv massage, som har hjulpet på de smerter jeg har haft i flere år. Maria kommer derudover med forslag til supplerende behandlinger og der er et fint samarbejde med fysioterapeuterne, hvilket betyder at jeg oplever en faglig kompetent behandling af et personale som viser interesse for mine udfordringer. Udover det er Maria en venlig og imødekommende person som det er rart at komme hos.
Lisbeth H.
Jeg kan på det varmeste anbefale massage hos Maria.Maria tilbyder professionel behandling og hende varme og behagelige personlighed gør oplevelsen tryg og god.
christel T.
Maria er absolut den bedste massør, jeg nogensinde har været hos. Hun er super professionel og har hjulpet lig af med smerter og spændinger i ryggen.Jeg anbefaler hende stærkt.
Jonas S.
Maria McTurk er en super god massør, hun tager godt fat de rigtige steder, og hun er nærværende og kompetent.
Gitte Ørum M.
Gennem lang tid har jeg fået massage af Maria Mc Turk. Jeg kan varmt anbefale Maria som en dygtig og meget kompetent massør. Jeg går altid derfra med en følelse og oplevelse af at have modtaget lige præcis den massage, som jeg har brug for. Nærsom og alligevel med et fagligt dygtigt blik for, hvad min krop har brug for.
Jette F.
Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Maria McTurk! Hun er altid imødekommende og professionel, og får dig til at føle dig godt tilpas. Jeg går altid derfra med et smil og en god oplevelse.
Isabella N.
Maria yder virkelig professionelle og gode behandlinger. Jeg kan give mine bedste anbefalinger.
Stine N.
Efter to komplicerede hofteoperationer i hhv. 2018 og 2019 har jeg haft et langt genoptræningsforløb, hvor jeg bl.a. har pådraget mig overbelastningsskader i begge knæ samt i skuldre – sidstnævnte forårsaget af krykker. I sommeren 2020 blev jeg henvist af en speciallæge til Pernille Herlevsen, hvor jeg har været i genoptræningsforløb lige siden.Genoptræningen hos Pernille har fungeret rigtig godt. Det har været tilpasset netop til min situation, og løbende ændret i forhold til det aktuelle niveau. Pernille er god at sparre med, og hendes råd og vejledning har været en stor og vigtig hjælp, i et langt og slidsomt genoptræningsforløb. Jeg kan kun anbefale Pernille!
Mette J.
Gode dygtige behandlere og rart sted at komme. Kan klart anbefales. Tak for hjælpen.
Pelle G.
Super sted og behandler, der kan anbefales
Jette Outsen G.
Fantastisk forløb hos fysioterapeut Rasmus Andersen. Han har hjulpet mig ad flere omgange med invaliderende nakke- og skuldersmerter. Altid effektivt og trygt. Super professionel. De bedste anbefalinger herfra.
Trine K.
Jeg har gået til holdtræning hos Christian Skott i ca. et år nu, og er meget tilfreds med det. Christian har sammensat træningsprogrammer, som han løbende opdaterer, specielt til mine rygproblemer ifm. skoliosis. Christian er super dygtig og meget vidende. Holdtræningen er skræddersyet til de enkelte deltagere, hvilket fungerer rigtig godt for mig. Kan varmt anbefale klinikken og Christians behandling!
Benjamin Fingeret S.
Pernille Herlevsens behandlingsforløb har medvirket til, at jeg i dag kan udfolde mig fysisk, som jeg aldrig troede, at jeg skulle komme til igen efter en langt forløb med ryg- og hoftesmerter og hofteoperation. I en kombination af fokuseret individuel behandling og træningsforløb har jeg i dag opnået at være stort set smertefri. Så tak for det!
Frederikke J.
Efter besøg i dag hos fys Jesper Kruse, som ved samtale omkring min frossen skuler, bliver jeg glad og tryk når jeg går derfra. Er kompetent giver fyldestgørende svar og behandling og er i trygge rammer, en klar anbefaling at bruge fysioterapien ÅboulevardenI samme forbindelse kan jeg varmt anbefale massør Maria McTurk som kærlig og nænsom har hjulpet mig med de mange smerte, fra ikke at kunne komme til min arm, til nu at kunne masserer den, og en del af mine smerter nu er forsvundet, Maria forstod at læse mig, stor anbefaling herfra
Bente Lyng D.
Hjertevarme og kompetence - tak til Tine, der tryllede en tid frem til mig, da der var allermest brug for den.
Stine H
Jeg har af flere omgange været hos Åboulevarden fysio og kan kun give både Stian, Dennis og Laura den bedste anbefaling
Bo S.
I would like to share my experience after 6 month recovery trainings that I had in this clinic after my knee surgery (removed meniscus). First of all, I had smooth and easy registration via phone and english was not a problem. However, most important thing that I would like to highlight is professional and careful support that I got from Casper! I really enjoyed the way how he prepared for our trainings where he combined various exercises so you can work out and have fun at the same time. Moreover, he prepared few individual programs for working out at home. Overall, great experience and definitely I could recommend using this clinic.
Tadas P.
Came there with diagnosed neurological symptoms. They made me all-better.Really enjoyed the team training twice a week.
Gert A.
Jeg har gået hos flere behandlere hos Klinik Åboulevard. Pernille Herlevsens fysioterapi, Signes massage og Rasmus's træningsprogram har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede. Kan kun takke dem for at have hjulpet mig med hver deres kompetencer.
Sofie Gillesberg R.
Go og kompetent behandling
hilda victoria petäjämaa A.
Super dejligt og hyggeligt sted
Karina S.
Kompetent behandling og hurtige tider
Jørgen M.
Meget høj faglighed .
Kjeld Ammentorp H.
Brilliant and professional fisiotherapists
Carlos L.
Et super godt sted, hvor man kan følge sig 100% sikker på at der bliver taget godt af ens problem.Kan varmt anbefalde dette sted.
Mette K.
Jeg har i mange år haft problemer med min nakke og lænd. Mange behandlere har haft forsøgt at hjælpe, men uden virkning.Efter at blive behandlet på klinik Åboulevard, hvor min krop blev set som en helhed, er jeg nu symptomfri. Fantastisk kompetent behandler, og imødekommende og lyttende.Kan kun give min bedste anbefalinger.
Christina G
Well equipped professionals who quicky diagnosed and treated my spine problem. Efficient booking and payment system. Happy with the great service!
Jan R.
Rigtigt godt sted til behandling af Ryg smerter. Fysioterapi der virkelig virker og hjælper i dagligdagen. Har gået der mange gange og er blevet væsentligt mere fleksibel.
Søren E.
Professional help and therapy for your spine.
Maciej B.
js_loader

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking