Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Kropsterapi

Måske du kan genkende nogle af disse tanker?

 • Mindre indre kritiske stemme hindrer mig i at være tilfreds og leve livet fuldt ud.
 • Ind i mellem føler jeg en tristhed, som jeg ikke helt kan placere.
 • Hver gang min kæreste og jeg bliver uvenner, tror jeg, han/hun går fra mig.
 • Er jeg en god nok mor, når jeg også har brug for alene-/kæreste-/trænings-/hyggetid?

Som emotionsfokuseret terapi (EFT terapi) terapeut  følger og støtter jeg dig empatisk, hvor det er svært og nyt, og du kan få ny viden om dig selv og dit liv. Det bliver ofte omtalt på engelsk hvor det hedder: Emotion Focused Therapy-

Du får nye redskaber til at mærke, udtrykke, regulere og forstå dine egne følelser og handlingsmønster. Kontakt mig for en introduktionssamtale, hvor vi kan undersøge hvordan terapi kan hjælpe DIG.

Lyst til en introsamtale med mig på 25 min? – Pris 150 Kr.

Henriette Strøm Terapi, tlf 29 22 37 73

 

 

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking