Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Kropsterapi

Kropsterapi – når du ikke kan sætte ord på dine følelser

Drømmer du også om et liv i balance? En kropsterapeutisk behandling vil give dig en krop fri for spændinger og et roligere sind. Klinik Åboulevard er altid klar til at hjælpe dig – og din krop vil takke dig.

Hos Klinik Åboulevard på Nørrebro i København skræddersyr vi et personligt udviklingsforløb, for dig der ønsker forandring og udvikling i dit liv. 

Vi arbejder ud fra en holistisk tankegang, hvilket betyder, at vi både har fokus på et sundt liv og det hele menneske. Du vil blive i stand til at håndtere dine symptomer og vanskeligheder. Hvilket kan betegnes som at være styrmand i eget liv: at kunne mærke sig selv, er en forudsætning for at mestre livet og opnå ejerskab over eget liv. 

Du er mere end velkommen til at booke en tid eller kontakte os på 35 36 66 62, hvis du ønsker at høre mere om kropsterapi.

Hvad er kropsterapi

Kropsterapi er som navnet antyder, en professionel og terapeutisk måde at arbejde med krop og sind. Kroppen betragtes som en helhed, hvor krop og sind hænger uløseligt sammen. Det er altså en kombination af det mentale, det fysiske og det psykiske. 

Kropsterapi benyttes som et værktøj til at komme helt ned i kroppen. Vores behandlere vil gennem hele terapien fokusere på din vejrtrækning, og samtidig benytte dybdegående og forløsende tryk. 

Her er nogle eksempler på, hvorfor netop du skal vælge kropsterapi:

✓ Du lider af migræne

✓ Du døjer med spændinger

✓ Du har tendens til ryg – og nakkeproblemer

✓ Du har spændinger eller blokeringer i kroppen 

✓ Du har psykiske udfordringer, som du mangler et værktøjer til at komme videre fra

Sådan udfører vi kropsterapi i klinikken

Hos Klinik Åboulevard kan vi hjælpe dig gennem samtale og kropsterapi. Vi arbejder vi på at fjerne dine smerter og løse dine problematikker, så du kan få mobiliseret dine ressourcer og igen blive ”hele dig”. 

Det kan f.ks. være spændinger i nakken, som kan forårsages af for mange timer foran computeren, en stresset krop eller noget helt tredje.

Ryd op i dit hjem – ryd op i din krop.

Der er mange fordele ved kropsterapi. Kropsterapi giver din krop fornyet energi, når du enten føler dig udmattet, stresset eller i ubalance. Kroppen er dit hjem, det er den du fødes i og den du skal være i resten af livet. Derfor er det utroligt vigtigt, at du passer godt på din krop. En sund krop er vejen til et sundt sind. Vi har som terapeuter en stor indsigt i kroppens tilstande og velvære, men også hvordan disse påvirker og afspejler din følelsesmæssige og mentale trivsel.
Da der er en del psykisk arbejde forbundet med kropsterapi, er det afgørende at du som klient kan give dig hen til behandleren og få mest mulig udbytte ud af det terapeutiske forløb, der kan beskrives som: 

Fordele ved kropsterapi

 • Lær at forstå dine følelser
 • Få en krop i balance
 • Slip for spændinger og blokeringer i kroppen
 • Vi tilpasser terapien til dig og din tilstand

Prøv din første kropsterapeutiske behandling hos Klinik Åboulevard

Hos Klinik Åboulevard er du i centrum. Vi lægger vægt på høj faglighed, præcision og stort engagement. Du kan roligt lægge din lid i vores hænder. Klinikkens 13 fysioterapeuter har alle indgående kendskab til både teori og praktisk erfaring. 

Vil du lade dig forkæle – og skal vi hjælpe dig med at slappe af? Kig endelig forbi vores lokaler midt i hjertet af København.

Du kan kontakte os på 35 36 66 62 eller booke en tid allerede i dag. 

Vi glæder os til at se dig!

Pernille Herlevsens behandlingsforløb har medvirket til, at jeg i dag kan udfolde mig fysisk, som jeg aldrig troede, at jeg skulle komme til igen efter en langt forløb med ryg- og hoftesmerter og hofteoperation. I en kombination af fokuseret individuel behandling og træningsforløb har jeg i dag opnået at være stort set smertefri. Så tak for det!
Frederikke J.
Efter besøg i dag hos fys Jesper Kruse, som ved samtale omkring min frossen skuler, bliver jeg glad og tryk når jeg går derfra. Er kompetent giver fyldestgørende svar og behandling og er i trygge rammer, en klar anbefaling at bruge fysioterapien ÅboulevardenI samme forbindelse kan jeg varmt anbefale massør Maria McTurk som kærlig og nænsom har hjulpet mig med de mange smerte, fra ikke at kunne komme til min arm, til nu at kunne masserer den, og en del af mine smerter nu er forsvundet, Maria forstod at læse mig, stor anbefaling herfra
Bente Lyng D.
Hjertevarme og kompetence - tak til Tine, der tryllede en tid frem til mig, da der var allermest brug for den.
Stine H
Jeg har af flere omgange været hos Åboulevarden fysio og kan kun give både Stian, Dennis og Laura den bedste anbefaling
Bo S.
I would like to share my experience after 6 month recovery trainings that I had in this clinic after my knee surgery (removed meniscus). First of all, I had smooth and easy registration via phone and english was not a problem. However, most important thing that I would like to highlight is professional and careful support that I got from Casper! I really enjoyed the way how he prepared for our trainings where he combined various exercises so you can work out and have fun at the same time. Moreover, he prepared few individual programs for working out at home. Overall, great experience and definitely I could recommend using this clinic.
Tadas P.
Came there with diagnosed neurological symptoms. They made me all-better.Really enjoyed the team training twice a week.
Gert A.
Jeg har gået hos flere behandlere hos Klinik Åboulevard. Pernille Herlevsens fysioterapi, Signes massage og Rasmus's træningsprogram har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede. Kan kun takke dem for at have hjulpet mig med hver deres kompetencer.
Sofie Gillesberg R.
Go og kompetent behandling
hilda victoria petäjämaa A.
Super dejligt og hyggeligt sted
Karina S.
Kompetent behandling og hurtige tider
Jørgen M.
Meget høj faglighed .
Kjeld Ammentorp H.
Brilliant and professional fisiotherapists
Carlos L.
Et super godt sted, hvor man kan følge sig 100% sikker på at der bliver taget godt af ens problem.Kan varmt anbefalde dette sted.
Mette K.
Jeg har i mange år haft problemer med min nakke og lænd. Mange behandlere har haft forsøgt at hjælpe, men uden virkning.Efter at blive behandlet på klinik Åboulevard, hvor min krop blev set som en helhed, er jeg nu symptomfri. Fantastisk kompetent behandler, og imødekommende og lyttende.Kan kun give min bedste anbefalinger.
Christina G
Well equipped professionals who quicky diagnosed and treated my spine problem. Efficient booking and payment system. Happy with the great service!
Jan R.
Rigtigt godt sted til behandling af Ryg smerter. Fysioterapi der virkelig virker og hjælper i dagligdagen. Har gået der mange gange og er blevet væsentligt mere fleksibel.
Søren E.
Professional help and therapy for your spine.
Maciej B.

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking