Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Kropsterapi

Åboulevard Kropsterapi er et personligt udviklingsforløb for dig der ønsker forandring og udvikling i dit liv. Gennem samtale og kropsarbejde arbejder vi på at fjerne dine smerter og løse dine problematikker, så du kan få mobiliseret dine ressourcer og blive ”hele dig”.

Jeg arbejder holistisk, og ser krop og sind som værende to sider af samme sag. Fx kan en hovedpine bunde i stress, mens stress kan skyldes gentagne hovedpiner.

Det kan derfor give god mening at anvende forskellige redskaber på forskellige tidspunkter i et terapiforløb – det være sig samtale, kropsarbejde, akupunktur, shiatsumassage og/eller mindfulness-øvelser.

Hvis du har mod på at tage livtag med dig og dit liv, skal du være meget velkommen til at booke en tid, eller skrive til mig på: jk@resonansterapi.dk

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking