Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Hjemmebehandling

Hvordan får man hjemmebehandling?

Hos Klinik Åboulevard tilbyder vi hjemmebehandling, hvis en patient har en skade så slem, at den ikke må udsættes for unødvendig overbelastning. Om hjemmebehandling er en mulighed for dig, er noget din egen læge skal konkludere.

Har du fået en henvisning til hjemmebehandling, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, eller send en mail til kontakt@klinikaaboulevard.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvem kan få hjemmebehandling?

De fleste patienter som får en henvisning, hører ind under vederlagsfri fysioterapi. Det betyder, at de opfylder specifikke kriterier der gør, at behandlingen er gratis. Det er derfor en god idé lige at tjekke op på det i samarbejde med din læge.  

Rådgivning

Du kan få brug for hjælpemidler til både dit hjem og til din gangfunktion. Vi vil løbende kunne rådgive dig om hvilke muligheder du har for at din hverdag fungerer bedst muligt.

Hvilken hjemmebehandling tilbyder vi?

 • Funktionstræning
 • Behandling

Har du brug for, at vi kommer i dit hjem, kan vi tilbyde dig både genoptræning, funktionstræning og behandling. Vi kan tilbyde denne hjælp, hvis du bor centralt i København i en radius af ca. 10 minutters (cykel-)kørsel fra vores adresse.

Klik her for at læse mere om os i klinikken.

Bestil en tid

Vil du høre mere eller bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, eller sende en mail til kontakt@klinikaaboulevard.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hjertevarme og kompetence - tak til Tine, der tryllede en tid frem til mig, da der var allermest brug for den.
Stine H
Jeg har af flere omgange været hos Åboulevarden fysio og kan kun give både Stian, Dennis og Laura den bedste anbefaling
Bo S.
I would like to share my experience after 6 month recovery trainings that I had in this clinic after my knee surgery (removed meniscus). First of all, I had smooth and easy registration via phone and english was not a problem. However, most important thing that I would like to highlight is professional and careful support that I got from Casper! I really enjoyed the way how he prepared for our trainings where he combined various exercises so you can work out and have fun at the same time. Moreover, he prepared few individual programs for working out at home. Overall, great experience and definitely I could recommend using this clinic.
Tadas P.
Came there with diagnosed neurological symptoms. They made me all-better.Really enjoyed the team training twice a week.
Gert A.
Jeg har gået hos flere behandlere hos Klinik Åboulevard. Pernille Herlevsens fysioterapi, Signes massage og Rasmus's træningsprogram har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede. Kan kun takke dem for at have hjulpet mig med hver deres kompetencer.
Sofie Gillesberg R.
Go og kompetent behandling
hilda victoria petäjämaa A.
Super dejligt og hyggeligt sted
Karina S.
Kompetent behandling og hurtige tider
Jørgen M.
Meget høj faglighed .
Kjeld Ammentorp H.
Brilliant and professional fisiotherapists
Carlos L.
Et super godt sted, hvor man kan følge sig 100% sikker på at der bliver taget godt af ens problem.Kan varmt anbefalde dette sted.
Mette K.
Jeg har i mange år haft problemer med min nakke og lænd. Mange behandlere har haft forsøgt at hjælpe, men uden virkning.Efter at blive behandlet på klinik Åboulevard, hvor min krop blev set som en helhed, er jeg nu symptomfri. Fantastisk kompetent behandler, og imødekommende og lyttende.Kan kun give min bedste anbefalinger.
Christina G
Well equipped professionals who quicky diagnosed and treated my spine problem. Efficient booking and payment system. Happy with the great service!
Jan R.
Rigtigt godt sted til behandling af Ryg smerter. Fysioterapi der virkelig virker og hjælper i dagligdagen. Har gået der mange gange og er blevet væsentligt mere fleksibel.
Søren E.
Professional help and therapy for your spine.
Maciej B.

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking