Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

GLA:D træning hos Klinik Åboulevard

GLA:D træning er et undervisnings- og træningssystem, der er målrettet borgere/klienter med smerter eller gener fra hofter og knæ. Vi tilbyder derfor dig med artrose i knæ og hofter et genoptræningsforløb efter GLAiD-konceptet. Dette kan bidrage til at øge dit funktionsniveau og din livskvalitet, nedsætte smerteniveau samt udskyde ellers helt undgå en hofte- eller knæoperation.

På Klinik Åboulevard er vi specialister i GLA:D træning og kan derfor hjælpe dig til en hverdag uden smerter. Vil du høre mere eller booke tid, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62 eller booke en tid i vores bookingsystem.

GLA:D træning af hofte og knæ

Vores GLA:D træning består af en kombination af individuelle tider hos fysioterapeuten, undervisning samt superviseret holdtræning. Du vil blive undersøgt, trænet og uddannet efter GLAiD-konceptet i vores lokaler på Klinik Åboulevard på Nørrebro.

Ved første konsultation starter vores fysioterapeut med en grundig undersøgelse og test af funktionsniveau, led- og muskelstyrke og på baggrund af undersøgelsen, vil dit personlige træningsprogram blive sat sammen.

Når du er i et GLAiD forløb, vil træningen blive tilpasset dit personlige niveau m.h.p. at styrke dine led og muskler, og du vil lære, hvordan du belaster dine led mest hensigtsmæssigt. Træningen består af øvelser, der vil give dig en rå styrke, forbedre nyttige funktioner i hverdagen såsom at gå på trapper og at komme op at stå fra en stol samt stabiliserende øvelser omkring knæ, hofte og coremuskulaturen.

Vi anbefaler, at du træner to gang om ugen hos os i 6-8 uger, så du kan modtage den nødvendige vejledning og instruktion, så du opnår de resultater du ønsker. Det tager tid at lære at træne, især hvis du har smerter.

Nyttig viden om vores GLA:D træning

Smerter i forbindelse med træning er almindeligt, når du lider af artrose. Her kan du bruge smerteskalaen 0-10, til at vurdere, om træningsintensiteten er tilpas, eller om træningsprogrammet skal justeres (0 = ingen smerte, hvor 10 = den værst tænkelige smerte).
Hvis du oplever smerter over 5 på skalaen, både under og efter træningen, bør træningsøvelserne justeres. Det er dog normalt at opleve forværring i smerteniveau efter træning. Disse smerter skal have normaliseret sig eller være blevet mindre end udgangspunktet efter 24 timer. Hvis dette ikke er tilfældet, har træningen været for omfattende, og programmet bør justeres.

Pris på GLA:D træning hos Klinik Åboulevard

Vores priser på undersøgelse, behandling og holdtræning er sat efter overenskomsten. Få mere information om vores priser på GL:AD træning med henvisning samt prisen uden henvisning.

Prisen, du skal tage udgangspunkt i, er:

 • Første konsultation
 • Normal behandling
 • Holdtræning pr. person.

Har du spørgsmål i forbindelse med pris, forløb eller noget tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få hjælp af en GLAiD-certificerede fysioterapeut

Det første du skal gøre er at booke en 1. konsultation hos vores GLAiD-certificerede fysioterapeut, hvor du oplyser om ønske for at starte i forløb.
Dette gør du ved at ringe til klinikken på tfl. 35 36 66 62 eller skrive en mail kontakt@klinikaaboulevard.dk. Ved 1. konsultation vil forløbet blive planlagt til dig efter dine behov.

Du kan også bestille en tid til GLA:D træning via. vores online bookingformular.

 

Flinke mennesker- har været nogle gange for mit knæ og fået øvelser med hjem samt en IR laser behandling nogle gange. Det har desværre ikke virket for mig, men ellers god betjening og nok mindst lige så godt som andre steder.
poul martin B.
Jeg har gennem længere tid været udfordret af hovedpine.Hos Maria McTurk har jeg fået en professionel og effektiv massage, som har hjulpet på de smerter jeg har haft i flere år. Maria kommer derudover med forslag til supplerende behandlinger og der er et fint samarbejde med fysioterapeuterne, hvilket betyder at jeg oplever en faglig kompetent behandling af et personale som viser interesse for mine udfordringer. Udover det er Maria en venlig og imødekommende person som det er rart at komme hos.
Lisbeth H.
Jeg kan på det varmeste anbefale massage hos Maria.Maria tilbyder professionel behandling og hende varme og behagelige personlighed gør oplevelsen tryg og god.
christel T.
Maria er absolut den bedste massør, jeg nogensinde har været hos. Hun er super professionel og har hjulpet lig af med smerter og spændinger i ryggen.Jeg anbefaler hende stærkt.
Jonas S.
Maria McTurk er en super god massør, hun tager godt fat de rigtige steder, og hun er nærværende og kompetent.
Gitte Ørum M.
Gennem lang tid har jeg fået massage af Maria Mc Turk. Jeg kan varmt anbefale Maria som en dygtig og meget kompetent massør. Jeg går altid derfra med en følelse og oplevelse af at have modtaget lige præcis den massage, som jeg har brug for. Nærsom og alligevel med et fagligt dygtigt blik for, hvad min krop har brug for.
Jette F.
Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Maria McTurk! Hun er altid imødekommende og professionel, og får dig til at føle dig godt tilpas. Jeg går altid derfra med et smil og en god oplevelse.
Isabella N.
Maria yder virkelig professionelle og gode behandlinger. Jeg kan give mine bedste anbefalinger.
Stine N.
Efter to komplicerede hofteoperationer i hhv. 2018 og 2019 har jeg haft et langt genoptræningsforløb, hvor jeg bl.a. har pådraget mig overbelastningsskader i begge knæ samt i skuldre – sidstnævnte forårsaget af krykker. I sommeren 2020 blev jeg henvist af en speciallæge til Pernille Herlevsen, hvor jeg har været i genoptræningsforløb lige siden.Genoptræningen hos Pernille har fungeret rigtig godt. Det har været tilpasset netop til min situation, og løbende ændret i forhold til det aktuelle niveau. Pernille er god at sparre med, og hendes råd og vejledning har været en stor og vigtig hjælp, i et langt og slidsomt genoptræningsforløb. Jeg kan kun anbefale Pernille!
Mette J.
Gode dygtige behandlere og rart sted at komme. Kan klart anbefales. Tak for hjælpen.
Pelle G.
Super sted og behandler, der kan anbefales
Jette Outsen G.
Fantastisk forløb hos fysioterapeut Rasmus Andersen. Han har hjulpet mig ad flere omgange med invaliderende nakke- og skuldersmerter. Altid effektivt og trygt. Super professionel. De bedste anbefalinger herfra.
Trine K.
Jeg har gået til holdtræning hos Christian Skott i ca. et år nu, og er meget tilfreds med det. Christian har sammensat træningsprogrammer, som han løbende opdaterer, specielt til mine rygproblemer ifm. skoliosis. Christian er super dygtig og meget vidende. Holdtræningen er skræddersyet til de enkelte deltagere, hvilket fungerer rigtig godt for mig. Kan varmt anbefale klinikken og Christians behandling!
Benjamin Fingeret S.
Pernille Herlevsens behandlingsforløb har medvirket til, at jeg i dag kan udfolde mig fysisk, som jeg aldrig troede, at jeg skulle komme til igen efter en langt forløb med ryg- og hoftesmerter og hofteoperation. I en kombination af fokuseret individuel behandling og træningsforløb har jeg i dag opnået at være stort set smertefri. Så tak for det!
Frederikke J.
Efter besøg i dag hos fys Jesper Kruse, som ved samtale omkring min frossen skuler, bliver jeg glad og tryk når jeg går derfra. Er kompetent giver fyldestgørende svar og behandling og er i trygge rammer, en klar anbefaling at bruge fysioterapien ÅboulevardenI samme forbindelse kan jeg varmt anbefale massør Maria McTurk som kærlig og nænsom har hjulpet mig med de mange smerte, fra ikke at kunne komme til min arm, til nu at kunne masserer den, og en del af mine smerter nu er forsvundet, Maria forstod at læse mig, stor anbefaling herfra
Bente Lyng D.
Hjertevarme og kompetence - tak til Tine, der tryllede en tid frem til mig, da der var allermest brug for den.
Stine H
Jeg har af flere omgange været hos Åboulevarden fysio og kan kun give både Stian, Dennis og Laura den bedste anbefaling
Bo S.
I would like to share my experience after 6 month recovery trainings that I had in this clinic after my knee surgery (removed meniscus). First of all, I had smooth and easy registration via phone and english was not a problem. However, most important thing that I would like to highlight is professional and careful support that I got from Casper! I really enjoyed the way how he prepared for our trainings where he combined various exercises so you can work out and have fun at the same time. Moreover, he prepared few individual programs for working out at home. Overall, great experience and definitely I could recommend using this clinic.
Tadas P.
Came there with diagnosed neurological symptoms. They made me all-better.Really enjoyed the team training twice a week.
Gert A.
Jeg har gået hos flere behandlere hos Klinik Åboulevard. Pernille Herlevsens fysioterapi, Signes massage og Rasmus's træningsprogram har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede. Kan kun takke dem for at have hjulpet mig med hver deres kompetencer.
Sofie Gillesberg R.
Go og kompetent behandling
hilda victoria petäjämaa A.
Super dejligt og hyggeligt sted
Karina S.
Kompetent behandling og hurtige tider
Jørgen M.
Meget høj faglighed .
Kjeld Ammentorp H.
Brilliant and professional fisiotherapists
Carlos L.
Et super godt sted, hvor man kan følge sig 100% sikker på at der bliver taget godt af ens problem.Kan varmt anbefalde dette sted.
Mette K.
Jeg har i mange år haft problemer med min nakke og lænd. Mange behandlere har haft forsøgt at hjælpe, men uden virkning.Efter at blive behandlet på klinik Åboulevard, hvor min krop blev set som en helhed, er jeg nu symptomfri. Fantastisk kompetent behandler, og imødekommende og lyttende.Kan kun give min bedste anbefalinger.
Christina G
Well equipped professionals who quicky diagnosed and treated my spine problem. Efficient booking and payment system. Happy with the great service!
Jan R.
Rigtigt godt sted til behandling af Ryg smerter. Fysioterapi der virkelig virker og hjælper i dagligdagen. Har gået der mange gange og er blevet væsentligt mere fleksibel.
Søren E.
Professional help and therapy for your spine.
Maciej B.
js_loader

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking