Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Gigalaser

En behandling med gigalaser får din skade til at hele 6 gange hurtigere, end hvis du overlod arbejdet til din krop alene.

Gigalaseren kan bruges til behandling af hele kroppen. De særlige infrarøde stråler og laserdioder gør, at den især er effektiv til behandling af muskelsmerter, gigtlidelser, sportsskader og inflammation.

Vil du bestille en tid eller høre mere, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvordan virker en gigalaser?

Gigalaseren er en smertelindrende og helende behandling til både store og små områder af kroppen. Den fungerer ved at udsende sunde, dybdegående laserdioder, og røde- og blå lysstråler. Strålerne modarbejder den inflammation og de bakterier, som er årsag til dine smerter.

Gigalaser behandling

Dette gøres ved at:

 1. → Det infrarøde laserlys sender energi 
 2. → Receptorerne modtager energien i de vævsceller der er skadet
 3. → Receptorerne vil efterfølgende omdanne det til energi inde i cellen. Den energi der efterfølgende vil være i hver enkelt celle, bruges til at restituere “skaden”

Kom af med dine smerter 6 gange hurtigere

Det unikke ved strålerne fra en gigalaser er, at de reelt set ikke går ind og gør noget kroppen ikke ville gøre naturligt. De får i stedet kroppen til at gøre det 6 gange hurtigere. Gigalaseren er derfor en helt naturlig behandling, som fremskynder kroppens egen helingsproces.

Lider du af en sportsskade, inflammationer eller gigt, vil behandlingen med gigalaser gå ind og styrke det forsvar, din krop selv bruger for at reparere “skaden”. Uanset om det skadede væv er ledbrusk, senevæv eller muskelvæv, vil gigalaseren fremme helingen.

Her kan du læse mere om, hvad vi behandler med → fysioterapi

Sidder du med spørgsmål til behandlingen, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62.

Hvilke skader kan behandles med gigalaser?

I klinikken behandler vi for mange forskellige skader. Grundet den høje mængde af energi, og den efterfølgende hurtige helingsproces, er gigalaseren en effektiv behandling til de fleste skader.

Har du derfor en sportsskade, vævsskade, muskelsmerter eller nogen form for gigt, kan behandlingen faktisk hjælpe. Det gælder også skader, man normalt ikke forbinder med en fysioterapeutklinik, såsom endometriose, fertilitetsbehandling og sårbehandling.

Hvordan foregår behandlingen?

Når du bestiller en tid, vil behandlingen altid starte ud med en samtale. Samtalen hjælper os til at få et bedre billede, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig og dine smerter. Efterfølgende vil behandlingen med gigalaseren gå i gang. Som oftest vil behandlingen foregå imens du ligger ned. Behandlingen vil tage mellem 15-25 minutter alt efter hvad din skade har brug for.

Herunder kan du se, hvordan en behandling med gigalaser foregår, hvis du bøvler med smerter i den nedre del af ryggen ↓

Hvor meget koster behandlingen?

I klinikken har vi en fast pris på 200 kr. pr. behandling. Som oftest kræver hver skade mellem 1-5 behandlinger, som skal foretages over 3 uger. Det vil dog først være muligt at give dig et mere præcist antal gange behandlingen skal udføres, efter første behandling. Det er nemlig forskelligt fra skade til skade, hvor mange behandlinger der skal til for at komme smerterne til livs.

Har du spørgsmål eller vil du bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, eller bestille en tid i boksen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

behandling med gigalaser

Gør behandlingen det ondt?

Behandlingen gør ikke ondt. Du vil allerhøjst mærke en lille kilden eller snurren i det område, hvor strålerne rammer. Efterfølgende oplever nogle klienter, en forbigående irritation. Det er dog af ingen betydning og går væk inden for 24 timer.

Er det farligt?
Behandlingen er på ingen måde farlig. Strålerne er helt og aldeles naturlige, og fungerer udelukkende som en hjælp til din krops egen helingsproces. Derudover er gigalaseren certificeret og godkendt af FDA.

Ring og bestil en tid

Har du spørgsmål eller vil du bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62 eller udfylde kontaktformularen lige til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking