Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Gigalaser

En behandling med gigalaser får din skade til at hele 6 gange hurtigere, end hvis du overlod arbejdet til din krop alene.

Gigalaseren kan bruges til behandling af hele kroppen. De særlige infrarøde stråler og laserdioder gør, at den især er effektiv til behandling af muskelsmerter, gigtlidelser, sportsskader og inflammation.

Vil du bestille en tid eller høre mere, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er laserterapi med gigalaser?

En gigalaser er en terapeutisk laser, der fungerer ved hjælp af sunde dybtgående laserdioder og røde og blå lysstråler. Lysstrålerne arbejder med cirkulationen i overfladen af huden og hæmmer bakterier og inflammationer. Behandlingen er stimulerende for kroppen og en effektiv smertelindring på små som store områder.

Hvordan virker en gigalaser?

Gigalaseren er en smertelindrende og helende behandling til både store og små områder af kroppen. Den fungerer ved at udsende sunde, dybdegående laserdioder, og røde- og blå lysstråler. Strålerne modarbejder den inflammation og de bakterier, som er årsag til dine smerter.

Gigalaser behandling

En gigalaser fungerer ved at:

 1. Sende energi fra det infrarøde laserlys,
 2. Energien modtages af receptorer i det skadede vævs celler,
 3. Receptorerne omdanner dette til energi inde i cellen. Det er energien i den enkelte celle, der bruges til at hele kroppen.

Kroppen anvender den høje dosis af energi til at fremme sin naturlige helingsproces.

Kom af med dine smerter 6 gange hurtigere

Det unikke ved strålerne fra en gigalaser er, at de reelt set ikke går ind og gør noget kroppen ikke ville gøre naturligt. De får i stedet kroppen til at gøre det 6 gange hurtigere. Gigalaseren er derfor en helt naturlig behandling, som fremskynder kroppens egen helingsproces.

Lider du af en sportsskade, inflammationer eller gigt, vil behandlingen med gigalaser gå ind og styrke det forsvar, din krop selv bruger for at reparere “skaden”. Uanset om det skadede væv er ledbrusk, senevæv eller muskelvæv, vil gigalaseren fremme helingen.

Her kan du læse mere om, hvad vi behandler med → fysioterapi

Sidder du med spørgsmål til behandlingen, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62.

Hvilke skader kan behandles med gigalaser?

I klinikken på Nørrebro behandler vi for mange forskellige skader. Grundet den høje mængde af energi, og den efterfølgende hurtige helingsproces, er gigalaseren en effektiv behandling til de fleste skader.

Har du derfor en sportsskade, vævsskade, muskelsmerter eller nogen form for gigt, kan behandlingen faktisk hjælpe. Det gælder også skader, man normalt ikke forbinder med en fysioterapeutklinik, såsom endometriose, fertilitetsbehandling og sårbehandling.

Hvordan foregår behandlingen?

Når du bestiller en tid, vil behandlingen altid starte ud med en samtale. Samtalen hjælper os til at få et bedre billede, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig og dine smerter. Efterfølgende vil behandlingen med gigalaseren gå i gang. Som oftest vil behandlingen foregå imens du ligger ned. Behandlingen vil tage mellem 15-25 minutter alt efter hvad din skade har brug for.

Herunder kan du se, hvordan en behandling med gigalaser foregår, hvis du bøvler med smerter i den nedre del af ryggen ↓

Hvor meget koster behandlingen?

Oftest kræver hver skade mellem 5-10 behandlinger, som skal foretages over 1-3 uger. Efter første behandling vil det oftest være muligt at give dig en indikation af hvor mange behandlinger du har brug for. Det er nemlig forskelligt fra skade til skade, hvor mange behandlinger der skal til for at komme smerterne til livs.

Har du spørgsmål eller vil du bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, eller bestille en tid i boksen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

behandling med gigalaser

Gør laserterapi ondt?

Behandlingen gør ikke ondt. Du vil allerhøjst mærke en lille kilden eller snurren i det område, hvor strålerne rammer. Efterfølgende oplever nogle klienter, en forbigående irritation. Det er dog af ingen betydning og går væk inden for 24 timer.

Er det farligt at få behandling med gigalaser?

Behandlingen er på ingen måde farlig. Strålerne er helt og aldeles naturlige, og fungerer udelukkende som en hjælp til din krops egen helingsproces. Derudover er gigalaseren certificeret og godkendt af FDA.

Ring og bestil en tid til laserterapi med gigalaser

Har du spørgsmål eller vil du bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62 eller udfylde kontaktformularen lige til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Flinke mennesker- har været nogle gange for mit knæ og fået øvelser med hjem samt en IR laser behandling nogle gange. Det har desværre ikke virket for mig, men ellers god betjening og nok mindst lige så godt som andre steder.
poul martin B.
Jeg har gennem længere tid været udfordret af hovedpine.Hos Maria McTurk har jeg fået en professionel og effektiv massage, som har hjulpet på de smerter jeg har haft i flere år. Maria kommer derudover med forslag til supplerende behandlinger og der er et fint samarbejde med fysioterapeuterne, hvilket betyder at jeg oplever en faglig kompetent behandling af et personale som viser interesse for mine udfordringer. Udover det er Maria en venlig og imødekommende person som det er rart at komme hos.
Lisbeth H.
Jeg kan på det varmeste anbefale massage hos Maria.Maria tilbyder professionel behandling og hende varme og behagelige personlighed gør oplevelsen tryg og god.
christel T.
Maria er absolut den bedste massør, jeg nogensinde har været hos. Hun er super professionel og har hjulpet lig af med smerter og spændinger i ryggen.Jeg anbefaler hende stærkt.
Jonas S.
Maria McTurk er en super god massør, hun tager godt fat de rigtige steder, og hun er nærværende og kompetent.
Gitte Ørum M.
Gennem lang tid har jeg fået massage af Maria Mc Turk. Jeg kan varmt anbefale Maria som en dygtig og meget kompetent massør. Jeg går altid derfra med en følelse og oplevelse af at have modtaget lige præcis den massage, som jeg har brug for. Nærsom og alligevel med et fagligt dygtigt blik for, hvad min krop har brug for.
Jette F.
Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Maria McTurk! Hun er altid imødekommende og professionel, og får dig til at føle dig godt tilpas. Jeg går altid derfra med et smil og en god oplevelse.
Isabella N.
Maria yder virkelig professionelle og gode behandlinger. Jeg kan give mine bedste anbefalinger.
Stine N.
Efter to komplicerede hofteoperationer i hhv. 2018 og 2019 har jeg haft et langt genoptræningsforløb, hvor jeg bl.a. har pådraget mig overbelastningsskader i begge knæ samt i skuldre – sidstnævnte forårsaget af krykker. I sommeren 2020 blev jeg henvist af en speciallæge til Pernille Herlevsen, hvor jeg har været i genoptræningsforløb lige siden.Genoptræningen hos Pernille har fungeret rigtig godt. Det har været tilpasset netop til min situation, og løbende ændret i forhold til det aktuelle niveau. Pernille er god at sparre med, og hendes råd og vejledning har været en stor og vigtig hjælp, i et langt og slidsomt genoptræningsforløb. Jeg kan kun anbefale Pernille!
Mette J.
Gode dygtige behandlere og rart sted at komme. Kan klart anbefales. Tak for hjælpen.
Pelle G.
Super sted og behandler, der kan anbefales
Jette Outsen G.
Fantastisk forløb hos fysioterapeut Rasmus Andersen. Han har hjulpet mig ad flere omgange med invaliderende nakke- og skuldersmerter. Altid effektivt og trygt. Super professionel. De bedste anbefalinger herfra.
Trine K.
Jeg har gået til holdtræning hos Christian Skott i ca. et år nu, og er meget tilfreds med det. Christian har sammensat træningsprogrammer, som han løbende opdaterer, specielt til mine rygproblemer ifm. skoliosis. Christian er super dygtig og meget vidende. Holdtræningen er skræddersyet til de enkelte deltagere, hvilket fungerer rigtig godt for mig. Kan varmt anbefale klinikken og Christians behandling!
Benjamin Fingeret S.
Pernille Herlevsens behandlingsforløb har medvirket til, at jeg i dag kan udfolde mig fysisk, som jeg aldrig troede, at jeg skulle komme til igen efter en langt forløb med ryg- og hoftesmerter og hofteoperation. I en kombination af fokuseret individuel behandling og træningsforløb har jeg i dag opnået at være stort set smertefri. Så tak for det!
Frederikke J.
Efter besøg i dag hos fys Jesper Kruse, som ved samtale omkring min frossen skuler, bliver jeg glad og tryk når jeg går derfra. Er kompetent giver fyldestgørende svar og behandling og er i trygge rammer, en klar anbefaling at bruge fysioterapien ÅboulevardenI samme forbindelse kan jeg varmt anbefale massør Maria McTurk som kærlig og nænsom har hjulpet mig med de mange smerte, fra ikke at kunne komme til min arm, til nu at kunne masserer den, og en del af mine smerter nu er forsvundet, Maria forstod at læse mig, stor anbefaling herfra
Bente Lyng D.
Hjertevarme og kompetence - tak til Tine, der tryllede en tid frem til mig, da der var allermest brug for den.
Stine H
Jeg har af flere omgange været hos Åboulevarden fysio og kan kun give både Stian, Dennis og Laura den bedste anbefaling
Bo S.
I would like to share my experience after 6 month recovery trainings that I had in this clinic after my knee surgery (removed meniscus). First of all, I had smooth and easy registration via phone and english was not a problem. However, most important thing that I would like to highlight is professional and careful support that I got from Casper! I really enjoyed the way how he prepared for our trainings where he combined various exercises so you can work out and have fun at the same time. Moreover, he prepared few individual programs for working out at home. Overall, great experience and definitely I could recommend using this clinic.
Tadas P.
Came there with diagnosed neurological symptoms. They made me all-better.Really enjoyed the team training twice a week.
Gert A.
Jeg har gået hos flere behandlere hos Klinik Åboulevard. Pernille Herlevsens fysioterapi, Signes massage og Rasmus's træningsprogram har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede. Kan kun takke dem for at have hjulpet mig med hver deres kompetencer.
Sofie Gillesberg R.
Go og kompetent behandling
hilda victoria petäjämaa A.
Super dejligt og hyggeligt sted
Karina S.
Kompetent behandling og hurtige tider
Jørgen M.
Meget høj faglighed .
Kjeld Ammentorp H.
Brilliant and professional fisiotherapists
Carlos L.
Et super godt sted, hvor man kan følge sig 100% sikker på at der bliver taget godt af ens problem.Kan varmt anbefalde dette sted.
Mette K.
Jeg har i mange år haft problemer med min nakke og lænd. Mange behandlere har haft forsøgt at hjælpe, men uden virkning.Efter at blive behandlet på klinik Åboulevard, hvor min krop blev set som en helhed, er jeg nu symptomfri. Fantastisk kompetent behandler, og imødekommende og lyttende.Kan kun give min bedste anbefalinger.
Christina G
Well equipped professionals who quicky diagnosed and treated my spine problem. Efficient booking and payment system. Happy with the great service!
Jan R.
Rigtigt godt sted til behandling af Ryg smerter. Fysioterapi der virkelig virker og hjælper i dagligdagen. Har gået der mange gange og er blevet væsentligt mere fleksibel.
Søren E.
Professional help and therapy for your spine.
Maciej B.
js_loader

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking