Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Iskiassmerter

Iskias betegner smerter i balle- regionen og bag på benet. Der er tale om et anatomisk område på bagsiden af bækkenet, hvilket betyder at iskiasnerven ikke behøver at være påvirket. Iskiassmerter er ofte smerter forbundet med at sidde, stå og gå.
Iskias nerven dannes af nerverødderne fra de 2 nederste lændehvirvler til korsbenets øverste 3 nerve udspring, som vi kalder L4-S3. Nerven forsyner bagsiden af benet samt lægmusklerne.

Hvordan føles smerter i iskiasnerven?

Ofte kommer iskias smerter ifm. stramhed af ryg eller hofte/balle muskulatur. Derudover kan nerven (n. ischiadicus) være påvirket. Dette kan fornemmes som udstrålende smerter til benet samt smerter fra ryg- og baller området.
Behandlingen går ud på at finde frem til hvor smerterne stammer fra og dermed behandle disse. Nogle gange kan problemet opstå andetsteds fra, såsom stramninger over bækkenet eller svaghed af muskulatur over hofte.

Har du iskiassmerter og brug for fysioterapi, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, booke en tid i vores kontaktformular eller sende en mail til kontakt@klinikaaboulevard.dk

Piriformissyndrom

Piriformis Musklen er en tynd pæreformet muskel som strækker sig fra korsbenet til hoften ydre punkt (trokader major) den er bl.a. med i hoftens rotationsbevægelser.
Piriformissyndrom bevirker at en spændt piriformismusklen klemmer på iskiasnerven. Hertil kan der være udfald på nerven således at benet bliver påvirket. Det er dog et mere sjældent fænomen, end hvad man troede tidligere. (Se Iskias smerter)
Piriformis Musklen har til gengæld tendens til at spænde op, så det kan give smerter dybt i ballen. Smerter når man sidder, står og går, er typisk.
Behandlingstiltag kan være at arbejde direkte med musklen så som at spænde ud eller give akupunktur. Det er dog ikke altid nok og ofte ses en bagvedliggende forklaring på musklens spændthed. Problemer som svaghed og eller stramhed af anden nærliggende muskulatur så som svag gluteus medius og stram Tensor facia lata er ofte medvirkende. Der kan også være dysfunktioner hvor et givent led har fået en nedsat bevægelse, og derved hæmmer kroppen i at bevæge sig normalt. Ved behandling af disse bagvedliggende dysfunktioner ses at spændingen normaliseres i piriformis.

 

Gode dygtige behandlere og rart sted at komme. Kan klart anbefales. Tak for hjælpen.
Pelle G.
Super sted og behandler, der kan anbefales
Jette Outsen G.
Fantastisk forløb hos fysioterapeut Rasmus Andersen. Han har hjulpet mig ad flere omgange med invaliderende nakke- og skuldersmerter. Altid effektivt og trygt. Super professionel. De bedste anbefalinger herfra.
Trine K.
Jeg har gået til holdtræning hos Christian Skott i ca. et år nu, og er meget tilfreds med det. Christian har sammensat træningsprogrammer, som han løbende opdaterer, specielt til mine rygproblemer ifm. skoliosis. Christian er super dygtig og meget vidende. Holdtræningen er skræddersyet til de enkelte deltagere, hvilket fungerer rigtig godt for mig. Kan varmt anbefale klinikken og Christians behandling!
Benjamin Fingeret S.
Pernille Herlevsens behandlingsforløb har medvirket til, at jeg i dag kan udfolde mig fysisk, som jeg aldrig troede, at jeg skulle komme til igen efter en langt forløb med ryg- og hoftesmerter og hofteoperation. I en kombination af fokuseret individuel behandling og træningsforløb har jeg i dag opnået at være stort set smertefri. Så tak for det!
Frederikke J.
Efter besøg i dag hos fys Jesper Kruse, som ved samtale omkring min frossen skuler, bliver jeg glad og tryk når jeg går derfra. Er kompetent giver fyldestgørende svar og behandling og er i trygge rammer, en klar anbefaling at bruge fysioterapien ÅboulevardenI samme forbindelse kan jeg varmt anbefale massør Maria McTurk som kærlig og nænsom har hjulpet mig med de mange smerte, fra ikke at kunne komme til min arm, til nu at kunne masserer den, og en del af mine smerter nu er forsvundet, Maria forstod at læse mig, stor anbefaling herfra
Bente Lyng D.
Hjertevarme og kompetence - tak til Tine, der tryllede en tid frem til mig, da der var allermest brug for den.
Stine H
Jeg har af flere omgange været hos Åboulevarden fysio og kan kun give både Stian, Dennis og Laura den bedste anbefaling
Bo S.
I would like to share my experience after 6 month recovery trainings that I had in this clinic after my knee surgery (removed meniscus). First of all, I had smooth and easy registration via phone and english was not a problem. However, most important thing that I would like to highlight is professional and careful support that I got from Casper! I really enjoyed the way how he prepared for our trainings where he combined various exercises so you can work out and have fun at the same time. Moreover, he prepared few individual programs for working out at home. Overall, great experience and definitely I could recommend using this clinic.
Tadas P.
Came there with diagnosed neurological symptoms. They made me all-better.Really enjoyed the team training twice a week.
Gert A.
Jeg har gået hos flere behandlere hos Klinik Åboulevard. Pernille Herlevsens fysioterapi, Signes massage og Rasmus's træningsprogram har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede. Kan kun takke dem for at have hjulpet mig med hver deres kompetencer.
Sofie Gillesberg R.
Go og kompetent behandling
hilda victoria petäjämaa A.
Super dejligt og hyggeligt sted
Karina S.
Kompetent behandling og hurtige tider
Jørgen M.
Meget høj faglighed .
Kjeld Ammentorp H.
Brilliant and professional fisiotherapists
Carlos L.
Et super godt sted, hvor man kan følge sig 100% sikker på at der bliver taget godt af ens problem.Kan varmt anbefalde dette sted.
Mette K.
Jeg har i mange år haft problemer med min nakke og lænd. Mange behandlere har haft forsøgt at hjælpe, men uden virkning.Efter at blive behandlet på klinik Åboulevard, hvor min krop blev set som en helhed, er jeg nu symptomfri. Fantastisk kompetent behandler, og imødekommende og lyttende.Kan kun give min bedste anbefalinger.
Christina G
Well equipped professionals who quicky diagnosed and treated my spine problem. Efficient booking and payment system. Happy with the great service!
Jan R.
Rigtigt godt sted til behandling af Ryg smerter. Fysioterapi der virkelig virker og hjælper i dagligdagen. Har gået der mange gange og er blevet væsentligt mere fleksibel.
Søren E.
Professional help and therapy for your spine.
Maciej B.
js_loader

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking