Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Hovedpine og migræne

Vi har en lang og stor erfaring, med behandling og håndtering af hovedpine og migræne. Vi har et bredt samarbejde med lægeklinikker, smerteklinikker, og hospitaler, som ønsker patienter med disse symptomer udredt for biomekaniske problemstillinger.

Hovedpiner inddeles i 2 undergrupper:

 • Primærhovedpine: spændingshovedpine, migræne, hovedpiner forsaget uden traume.
 • Sekundær hovedpine: Hovedpiner forsaget af traumer, blodpropper o lign.

I begge tilfælde er det noget vi kan hjælpe dig med. Generelt undersøger fysioterapeuten dig fra top til tå mhb diagnosticering af led, muskel, og knogle dysfunktioner. Disse kan have stor indvirkning på hovedpiner. Alle fysioterapeuterne på klinikken har videreuddannelse indenfor behandling og håndtering af hovedpiner forårsaget af dysfunktioner i din krop eller traumer. Behandlingerne vil typisk inkludere øvelses terapi, så du er sikker på en fremtidig løsning for dit problem.

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking