Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Behandling af hofteskader og hoftesmerter

Hofteskader og hoftesmerter kan være en stor udfordring i hverdagen. Det kan være smertefuldt at gå, stå eller sidde, og det kan påvirke din evne til at udføre daglige aktiviteter og generelle livskvalitet. Heldigvis er der hjælp at hente. Hos Klinik Åboulevard tilbyder vi behandling af hofteskader og smerter i hoften.

Vores erfarne fysioterapeuter har stor ekspertise inden for hofteskader og -smerter, og står altid klar til at hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag. Vi tager udgangspunkt i din individuelle situation, så du får et behandlingsforløb, der er tilpasset efter dine behov.

Hos Klinik Åboulevard tilbyder vi også GLA:D Træning, som er målrettet klienter med smerter eller gener fra hofte og knæ. Forløbet skal bidrage til at nedsætte dit smerteniveau, øge din livskvalitet samt udskyde eller helt fjerne behovet for operation.

Vores behandling af hofteskader

Først vil vores fysioterapeuter foretage en grundig undersøgelse af din hofte for at undersøge den bagvedliggende årsag. Derefter vil vi skræddersy en individuel behandlingsplan, der passer til dine behov og mål. Vores behandlingsplaner omfatter ofte manuel terapi, øvelser og rådgivning.

Manuel terapi kan omfatte teknikker som massage, mobilisering og manipulation af leddene i hoften. Disse teknikker er med til at lindre dine smerter samt forbedre bevægeligheden i din hofte.

Øvelser er en vigtig del af vores behandlingsforløb ved hofteskader. Vores fysioterapeuter vil udvikle et øvelsesprogram, der er tilpasset din individuelle situation og behov. Øvelser er et essentielt værktøj, specielt i forbindelse med genoptræning hofte, knæskader og diverse sportsskader.

Vi har et tæt samarbejde med ortopædkirurger med speciale i hofteskader – blandt andet på Hvidovre hospital.

Typiske årsager til hoftesmerter

Smerter i hoften kan skyldes en række forskellige årsager, herunder muskelspændinger, skader, slidgigt eller andre sygdomme.

Dine smerter i hoften kan bl.a. skyldes:

 • Medfødte hofteluksationer
 • Slimsæksbetændelse på ydersiden af hoften
 • Hoftedysplasi
 • Lyskesmerter
 • Andre hofte- og lyskeskader.

Hvis du har brug for akut smertelindring, så kan smertestillende medicin, såsom paracetamol eller ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID), lindre dine smerter.

Vi anbefaler, at du tager kontakt til en fysioterapeut, hvis du oplever at have stærke smerter. Fysioterapi styrker musklerne omkring hoften og lænden samt øge fleksibiliteten i området, som kan reducere dine smerter og forbedre bevægeligheden i hoften.

Få hjælp hos Klinik Åboulevard i dag

Hvis du lider af hofteskader eller hoftesmerter, er det vigtigt at søge hjælp så hurtigt som muligt. Jo længere du venter, desto større kan skaden blive.

Kontakt os i dag for at få mere information eller for at bestille en tid til behandling af hofteskade. Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. 35 36 66 62, sende en mail til kontakt@klinikaaboulevard.dk eller foretage en tidsbestilling online.

FAQ afsnit – hofteskader

Kan hoftesmerter trænes væk?

Ja, hoftesmerter kan i nogle tilfælde trænes væk. En fysioteraput kan oplyse dig om målrettede øvelser, der er designet til at styrke musklerne omkring hoften og forbedre din funktionsevne.

Hvordan forebygger man hofteskader?

Forebyggelse af hofteskader kan opnås ved at vedligeholde en god fysisk form og gennem målrettede øvelser. Du kan også reducerer risikoen for hofteskader og hoftesmerter ved at undgå at overbelaste din hofte samt anvende korrekt træningsteknik ved sport og motion.

Hvad er symptomerne på slidgigt i hoften?

Symptomerne på slidgigt i hoften kan omfatte smerter, stivhed og nedsat bevægelighed i hoften. Smerten kan være lokaliseret i hoften, lysken, låret eller endda i knæet. Der kan også være en følelse af knagen eller knasen i hoften under bevægelse.

Thank you so much to Maria McTurk for the massage she gave me ! Exactly what I needed. She is very professional, and I could feel how much she knows about bodies by the way she was treating my problem. She is as well a very kind person. Thank you once more !
Combe A.
Exceptional Physiotherapy Support for My Athletic JourneyAs a high-performance athlete, I've been a patient at Klinik Åboulevard for the past two years, and I'm extremely satisfied with Rasmus Andersen's physiotherapy services. His dedication and expertise have been crucial, not only in helping me recover from injuries but also in preventing them in my career. Highly recommended!
Lucas P.
Seriøs og super grundig behandling!
Rasmus K
I went to see Rasmus Andersen for a problem with my upper back and he has really been helping ease the pain and find solutions that I hope will be long lasting. I'm very happy with the treatment and he communicates and explains everything really well.
flora C.
Flinke mennesker- har været nogle gange for mit knæ og fået øvelser med hjem samt en IR laser behandling nogle gange. Det har desværre ikke virket for mig, men ellers god betjening og nok mindst lige så godt som andre steder.
poul martin B.
Jeg har gennem længere tid været udfordret af hovedpine.Hos Maria McTurk har jeg fået en professionel og effektiv massage, som har hjulpet på de smerter jeg har haft i flere år. Maria kommer derudover med forslag til supplerende behandlinger og der er et fint samarbejde med fysioterapeuterne, hvilket betyder at jeg oplever en faglig kompetent behandling af et personale som viser interesse for mine udfordringer. Udover det er Maria en venlig og imødekommende person som det er rart at komme hos.
Lisbeth H.
Jeg kan på det varmeste anbefale massage hos Maria.Maria tilbyder professionel behandling og hende varme og behagelige personlighed gør oplevelsen tryg og god.
christel T.
Maria er absolut den bedste massør, jeg nogensinde har været hos. Hun er super professionel og har hjulpet lig af med smerter og spændinger i ryggen.Jeg anbefaler hende stærkt.
Jonas S.
Maria McTurk er en super god massør, hun tager godt fat de rigtige steder, og hun er nærværende og kompetent.
Gitte Ørum M.
Gennem lang tid har jeg fået massage af Maria Mc Turk. Jeg kan varmt anbefale Maria som en dygtig og meget kompetent massør. Jeg går altid derfra med en følelse og oplevelse af at have modtaget lige præcis den massage, som jeg har brug for. Nærsom og alligevel med et fagligt dygtigt blik for, hvad min krop har brug for.
Jette F.
Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Maria McTurk! Hun er altid imødekommende og professionel, og får dig til at føle dig godt tilpas. Jeg går altid derfra med et smil og en god oplevelse.
Isabella N.
Maria yder virkelig professionelle og gode behandlinger. Jeg kan give mine bedste anbefalinger.
Stine N.
Efter to komplicerede hofteoperationer i hhv. 2018 og 2019 har jeg haft et langt genoptræningsforløb, hvor jeg bl.a. har pådraget mig overbelastningsskader i begge knæ samt i skuldre – sidstnævnte forårsaget af krykker. I sommeren 2020 blev jeg henvist af en speciallæge til Pernille Herlevsen, hvor jeg har været i genoptræningsforløb lige siden.Genoptræningen hos Pernille har fungeret rigtig godt. Det har været tilpasset netop til min situation, og løbende ændret i forhold til det aktuelle niveau. Pernille er god at sparre med, og hendes råd og vejledning har været en stor og vigtig hjælp, i et langt og slidsomt genoptræningsforløb. Jeg kan kun anbefale Pernille!
Mette J.
Gode dygtige behandlere og rart sted at komme. Kan klart anbefales. Tak for hjælpen.
Pelle G.
Super sted og behandler, der kan anbefales
Jette Outsen G.
Fantastisk forløb hos fysioterapeut Rasmus Andersen. Han har hjulpet mig ad flere omgange med invaliderende nakke- og skuldersmerter. Altid effektivt og trygt. Super professionel. De bedste anbefalinger herfra.
Trine K.
Jeg har gået til holdtræning hos Christian Skott i ca. et år nu, og er meget tilfreds med det. Christian har sammensat træningsprogrammer, som han løbende opdaterer, specielt til mine rygproblemer ifm. skoliosis. Christian er super dygtig og meget vidende. Holdtræningen er skræddersyet til de enkelte deltagere, hvilket fungerer rigtig godt for mig. Kan varmt anbefale klinikken og Christians behandling!
Benjamin Fingeret S.
Pernille Herlevsens behandlingsforløb har medvirket til, at jeg i dag kan udfolde mig fysisk, som jeg aldrig troede, at jeg skulle komme til igen efter en langt forløb med ryg- og hoftesmerter og hofteoperation. I en kombination af fokuseret individuel behandling og træningsforløb har jeg i dag opnået at være stort set smertefri. Så tak for det!
Frederikke J.
Efter besøg i dag hos fys Jesper Kruse, som ved samtale omkring min frossen skuler, bliver jeg glad og tryk når jeg går derfra. Er kompetent giver fyldestgørende svar og behandling og er i trygge rammer, en klar anbefaling at bruge fysioterapien ÅboulevardenI samme forbindelse kan jeg varmt anbefale massør Maria McTurk som kærlig og nænsom har hjulpet mig med de mange smerte, fra ikke at kunne komme til min arm, til nu at kunne masserer den, og en del af mine smerter nu er forsvundet, Maria forstod at læse mig, stor anbefaling herfra
Bente Lyng D.
Hjertevarme og kompetence - tak til Tine, der tryllede en tid frem til mig, da der var allermest brug for den.
Stine H
Jeg har af flere omgange været hos Åboulevarden fysio og kan kun give både Stian, Dennis og Laura den bedste anbefaling
Bo S.
I would like to share my experience after 6 month recovery trainings that I had in this clinic after my knee surgery (removed meniscus). First of all, I had smooth and easy registration via phone and english was not a problem. However, most important thing that I would like to highlight is professional and careful support that I got from Casper! I really enjoyed the way how he prepared for our trainings where he combined various exercises so you can work out and have fun at the same time. Moreover, he prepared few individual programs for working out at home. Overall, great experience and definitely I could recommend using this clinic.
Tadas P.
Came there with diagnosed neurological symptoms. They made me all-better.Really enjoyed the team training twice a week.
Gert A.
Jeg har gået hos flere behandlere hos Klinik Åboulevard. Pernille Herlevsens fysioterapi, Signes massage og Rasmus's træningsprogram har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede. Kan kun takke dem for at have hjulpet mig med hver deres kompetencer.
Sofie Gillesberg R.
Go og kompetent behandling
hilda victoria petäjämaa A.
Super dejligt og hyggeligt sted
Karina S.
Kompetent behandling og hurtige tider
Jørgen M.
Meget høj faglighed .
Kjeld Ammentorp H.
Brilliant and professional fisiotherapists
Carlos L.
Et super godt sted, hvor man kan følge sig 100% sikker på at der bliver taget godt af ens problem.Kan varmt anbefalde dette sted.
Mette K.
Jeg har i mange år haft problemer med min nakke og lænd. Mange behandlere har haft forsøgt at hjælpe, men uden virkning.Efter at blive behandlet på klinik Åboulevard, hvor min krop blev set som en helhed, er jeg nu symptomfri. Fantastisk kompetent behandler, og imødekommende og lyttende.Kan kun give min bedste anbefalinger.
Christina G
Well equipped professionals who quicky diagnosed and treated my spine problem. Efficient booking and payment system. Happy with the great service!
Jan R.
Rigtigt godt sted til behandling af Ryg smerter. Fysioterapi der virkelig virker og hjælper i dagligdagen. Har gået der mange gange og er blevet væsentligt mere fleksibel.
Søren E.
Professional help and therapy for your spine.
Maciej B.
js_loader

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking