Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Fysioterapi

På Klinik Åboulevard er vi 8 dygtige og engagerede fysioterapeuter, som brænder for vores fag og for at gøre dig hurtigt symptomfri.

Vi kombinerer med succes gennemprøvede behandlingsteknikker med nye behandlingsprincipper. Vi tilbyder dig en professionel plan for din helbredelse, hvor et samarbejde med andre faggrupper (massører, træningsterapeuter og coach) naturligt og let kan indgå, da disse forefindes på klinikken. Vi tilbyder således en komplet løsning, hvor akut smerte- og skadesbehandling, genoptræning og forebyggende behandling altid vil indgå.

Ring til os og hør, hvad vi kan gøre for dig, på tlf. 35 36 66 62 .

Vi tilbyder fysioterapi til:

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking