Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Fysioterapeut Nørrebro

Fysioterapeut Nørrebro – Færre smerter og Mere styrke

På Klinik Åboulevard behandler vi dig, der:

 • lider af smerter i kroppen
 • er kronisk syg
 • er belastet af arbejdsskader, sportsskader eller andre gener i hverdagen

Vi har klienter med alt fra diskusprolaps, Parkinson, piskesmæld og kronisk hovedpine til smerter ned i benene.

Kort sagt har fysioterapi det mål at behandle alle former gener, lidelser og skader i kroppen. Akutte såvel som kroniske. Vi arbejder ud fra vores virksomheds helhedsorienterede behandlingsfilosofi: øget bevægelse, nedsat smerter og mere styrke.

Book en tid hos os lige her.

Du kan læse mere om, hvad vi kan hjælpe dig med her.

Behandling med fysioterapi – Hvad er det?fysioterapeut nørrebro

Fysioterapi er sammenfatningen af bestemte behandlingsmetoder, der hjælper din krop til at fungere optimalt. Fysioterapi har to mål – at forebygge problemer med kroppen – og at behandle dem, hvis uheldet er ude.

Fysioterapi dækker over behandlinger af hele kroppen. Det betyder både led, muskler, sener, kredsløb og nervesystem. Med et blik for helheden af kroppen, kan fysioterapi øge din livskvalitet.

Sådan foregår en behandling

Med en fysioterapeut Nørrebro starter vi med en grundig forundersøgelse. Her er målet at finde årsagen til dine gener. Vi symptombehandler ikke, men giver dig en behandling, så du permanent slipper for smerter.

Efter forundersøgelsen går vi i gang med behandlingen. Den består af en kombination af gennemprøvede behandlingsteknikker, som:

 • Manipulationsteknikker
 • Mobiliseringsteknikker
 • Triggerpunktsbehandling

Bedre livskvalitet, ingen symptombehandling

Med fysioterapeut nørrebro arbejder vi for, at du får en bedre livskvalitet. Udover behandlingen vil du få gode råd til også selv at kunne bidrage til et optimalt behandlingsforløb.

Vi vejleder dig blandt andet i effektive træningsøvelser, du kan lave derhjemme.

Med udgangspunkt i en snak med dig og en grundig forundersøgelse, kigger vi også på, om der er andre tiltag, du kan tage til dig i din hverdag.

Det kan være de helt små ting, som at ændre den måde, du sidder på kontorstolen på, eller at drikke mere vand.

Målet er:

 • færre smerter
 • en sundere kropstilstand
 • øget kropsbevidsthed

Ring til os på 3536 6662 eller book en behandling online.

Hvorfor vælge en Fysioterapeut Nørrebro, hos os?

Et tværfagligt sundhedshus
Klinik Åboulevard er et tværfagligt sundhedshus. Vi tilbyder flere forskellige behandlingsformer i samme hus, og har derfor altid øje for, hvad der vil hjælpe dig bedst videre. Vi behandler “det hele menneske” ud fra den overbevisning, at både det fysiske og det mentale spiller en rolle for dit overordnede helbred.

Høj faglighed
Høj faglighed er i højsædet hos os. Vi uddanner os løbende med faglige kurser, og vi er derfor altid opdateret med den nyeste viden inden for fysioterapi.

Vi har altid tid til dig
Det er let at få tider til en fysioterapeut nørrebro hos os. Vi har online booking og svarer hurtigt tilbage på mails. Vi har samtidig åbent på telefonen hver dag fra 8-17. Har du akut behov for en behandling, bestræber vi os på at gøre plads i kalenderen, som hurtigt vi kan.

Fokus på den enkelte klient
På vores klinik kigger vi på den enkelte klient. Det betyder, at vi ikke tager forhastede beslutninger om dine gener, men sørger for at lave en dybdegående forundersøgelse.

Har du spørgsmål eller andet, vi kan hjælpe med? Ring til os på 3536 6662 eller send en mail på kontakt@klinikaaboulevard.dk.

Adresse på Klinik Åboulevard

Åboulevard 28, 1. , 2200 København Nørrebro

Læs om vederlagsfri fysioterapi her

Find vores anden klinik på Vesterbrogade lige her

 

 

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking