Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

CSR

Vi har alle et ansvar, for at gøre hvad vi kan for at passe på den planet vi bor på. Derfor vælger Klinik Åboulevard at aktivt støtte organisationer og firmaer, som har til formål at fremme beskyttelse af naturen.

 

stop-papirspild-logoHos Klinik Åboulevard er vi bevidste om vores fodaftryk vi sætter som virksomhed. Derfor arbejder vi konstant på at minimere vores brug af papir, og deltager aktivt i Stop Papirspild.
 

sundtarbejdsmiljø-logoKlinik Åboulevard succes er en direkte afspejling af vores medarbejderes trivsel på arbejdspladsen. Derfor støtter vi op om Et Sundt Arbejdsliv.

 

Miljoevenlig-pakning-logoKlinik Åboulevard arbejder aktivt på at vælge forhandlere og samarbejdspartnere der anvender miljøvenlig pakning. Det samme gælder, når vi sender varer ud.

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking