Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

holdtræning

Pr. 1. Juni 2018 i kroner – med gyldig henvisning fra egen læge

Område
Ydelse
Pris patient
Sygesikring
Fysioterapi med henvisning
Holdtræning
115,96
75,07
Fysioterapi uden henvisning
Holdtræning
191,03
0
Afbudsregler Pr. 01.01.2019 er der kommet nye overenskomstregler, som er følgende: Afbud fra patienten skal meddeles fysioterapeuten eller massøren dagen før den aftalte behandlingsdato. Undlader  patienten at melde afbud senest kl. 18 dagen før, kan fysioterapeuten pålægge pågældende et godtgørelsesbeløb svarende til 191,03 kr.

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking