Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Info fra Klinik Åboulevard

Klinik Åboulevard ønsker alle et rigtig godt nytår – vi glæder os til at se Jer i 2018:)
Ny fysioterapeut på klinikken;-)
Vi byder velkommen til vores nye fysioterapeut Dennis, som startede på klinikken den 1.12.17, –

Core/stabilitets hold –  Trænger du til at få styrket din mave/ryg/Core? – tilmeld dig vores Core/stabilitets hold, onsdag kl 16.30-17.30 ved fysioterapeut Laura:)

Knæhold – Til dig som har behov for at genoptræne dit knæ eller hofte, både før og efter en operation. Føles dit knæ eller hofte instabilt, eller mangler du generelt muskelstyrke omkring knæ eller hofte, så er dette hold også oplagt til dig; Hver tirsdag kl 16-17 ved fysioterapeut Pernille:)

GIGA LASER på Klinik Westend; GIGA Laser behandling tilbydes til 200 kr pr behandling.

Holdtræning

På Klinik Åboulevard tilbyder vi mange forsk hold i vores træningssal.
Vi har både blandene hold, og specifikke hold;

Knæhold, Core/stabilitets hold, individuelle styrketrænings hold – ring til os for at høre nærmere 35366662.

Blandede hold;
Har du brug for generel træning af kroppen – gælder både dig der har en alm henvisning samt en vederlagsfri henvisning) tilbyder vi træning på vores blandede hold. Vi lægger et individuelt træningsprogram til dig som er tilpasset lige netop dit niveau og dit træningsbehov. Før start på holdet udarbejdes et individuelt tilpasset træningsprogram.
Vi benytter træningsprincipper, som der er bedst evidens for. Dette indebærer bl.a. konditionstræning på lavt til moderat niveau, styrketræning, koordination og balance.

Vi har holdtræning hele ugen; Morgen, formiddag, eftermiddag og aften. Varighed; 1 time
Fysioterapeuten er hele tiden til stede for at vejlede, motivere og reducere øvelser sammen med dig.
Træningen gennemføres i små grupper af max. 8 patienter.

Knæ/hofte hold; (Tirsdag fra 16-17)
Til dig der har en knæ- eller hofte/lyske skade – både før og efter en operation samt ved alle knæskader, hvor du har brug for genoptræning.
Formålet med holdet er at;
Opnå optimal muskelstyrke, bevægelighed, smidighed samt koordination i det skadede knæ eller hofte.
Vi træner på højt niveau med div cirkeltrænings øvelser så du kan komme tilbage til din daglige træning og sport hurtigst muligt.

Core/stab hold; (Onsdag fra 16.30 – 17.30)
Holdet henvender sig dig, der har behov for en bedre stabilitet i din Core (kerne-muskulatur), både i forbindelse med anden genoptræning og/eller generel mangle på kontrol af ryg, bækken, hofte, knæ, skulde mm.. Core/mave/ryg stabilitet er et vigtig grundlag for at kunne udføre andre træning former korrekt, og få det optimale ud af træning. En god Core stabilitet er vigtig både som skadeforbyggende, og som en del af din genoptræning. Denne træningsform vil også være effektiv for dig, der mangler den gode holdning under arbejde eller under dagligdagens opgaver.
På holdet vil der være god energi og øvelserne vil blive tilpasset dit individuelle niveau.

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking