Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Bækkenløsning

De fleste kvinder kender til tilstanden bækkenløsning. Enten har de oplevet det på egen krop ved graviditet, eller også har de hørt om det fra veninder.

Det er efterhånden blevet en tilstand de fleste gravide kvinder frygter. Mange forestiller sig nemlig, at tilstanden betyder, at de kommer til at være sengeliggende med stærke smerter, en stor del af deres graviditet.

Det er dog slet ikke tilfældet. Det er nemlig langt fra alle der ender i en sådan situation, hvis bare man sørger for at søge behandling, og lytter til de signaler kroppen sender.

Vil du bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, eller trykke på boksen lige til højre. Så finder vi en tid i fællesskab.

SYMPTOMER PÅ BÆKKENLØSNING

Smerter ved bækkenløsning sidder i lænden og bæknet. Som oftest bliver smerten værre når man enten skal rejse sig, vende sig i sengen eller gå op og ned ad trapper. De fleste kvinder vil opleve, at smerten bliver værre i løbet af dagen, jo mere de har bevæget sig.

Som det ses på billedet er bestemte områder markeret med rødt. Det er de steder smerterne som oftest forekommer. Det øverste stykke markeret med rødt forestiller bag på bækkenet, hvor det nederste forestiller kønsbenet foran.

Bækkenløsning

HVORFOR FÅR GRAVIDE BÆKKENSLØSNING?

Når en kvinde bliver gravid produceres der ekstra meget hormon. Et af de hormoner hedder relaxin. Hormonet er til for at blødgøre kvindens ledbånd, så de bliver bedre til at give sig. Det er nemlig med til, at bækkenet udvider sig som det skal, når barnet vokser.

Det betyder derfor også, at den gravide kvindes krop bliver mere skrøbelig ved bevægelser, som normalt ikke er noget problem. Leddene er nemlig langt mere løse, hvilket gør at de har meget lettere ved at rykke sig og derved kan sætte sig fast. Hvis det er tilfældet, kan det give smerter.

En anden årsag til bækkenløsning er den øgede vægt på maven i form af moderkage og baby. Det kan nemlig resultere i at kroppen giver efter, og dermed også ledbåndene.

Hvis du bare er godt og grundig øm i kroppen og trænger til lidt selvforkælelse udfører vi også massage.

HVORDAN BEHANDLES BÆKKENLØSNING?

Det skal ikke undervurderes hvor ubehageligt og smertefuldt det kan være for gravide at have bækkenløsning. Hos klinik Åboulevard er vi udmærket godt klar over det, og har derfor nogle af de bedste fysioterapeuter i klinikken, til at hjælpe og lindre ubehaget.

Vi behandler skånsomt og går ind og løsner op de steder leddene måtte sidde fastklemt. I samarbejde med den gravide benytter vi hendes egen kraft, til at løsne leddene, således at hun også føler sig tryg.

Musklerne kan blive meget overspændte under en graviditet, hvilket vi samtidig går ind og løsner op for vha. massage og udstrækningsterapi. Det er samtidig vigtigt, at du som gravid bliver introduceret for øvelser, der kan mindske smerterne, og i nogle tilfælde fjerne dem. Således er du også dækket ind når du er hjemme, og ikke under vores vinger i klinikken.

Giv os endelig et kald på tlf. 35 36 66 62, eller bestil en tid i kassen lige til højre, så finder vi en tid der passer ind i din kalender.

Klik her for at læse mere om bækkenløsning på sundhed.dk.

Pernille Herlevsens behandlingsforløb har medvirket til, at jeg i dag kan udfolde mig fysisk, som jeg aldrig troede, at jeg skulle komme til igen efter en langt forløb med ryg- og hoftesmerter og hofteoperation. I en kombination af fokuseret individuel behandling og træningsforløb har jeg i dag opnået at være stort set smertefri. Så tak for det!
Frederikke J.
Efter besøg i dag hos fys Jesper Kruse, som ved samtale omkring min frossen skuler, bliver jeg glad og tryk når jeg går derfra. Er kompetent giver fyldestgørende svar og behandling og er i trygge rammer, en klar anbefaling at bruge fysioterapien ÅboulevardenI samme forbindelse kan jeg varmt anbefale massør Maria McTurk som kærlig og nænsom har hjulpet mig med de mange smerte, fra ikke at kunne komme til min arm, til nu at kunne masserer den, og en del af mine smerter nu er forsvundet, Maria forstod at læse mig, stor anbefaling herfra
Bente Lyng D.
Hjertevarme og kompetence - tak til Tine, der tryllede en tid frem til mig, da der var allermest brug for den.
Stine H
Jeg har af flere omgange været hos Åboulevarden fysio og kan kun give både Stian, Dennis og Laura den bedste anbefaling
Bo S.
I would like to share my experience after 6 month recovery trainings that I had in this clinic after my knee surgery (removed meniscus). First of all, I had smooth and easy registration via phone and english was not a problem. However, most important thing that I would like to highlight is professional and careful support that I got from Casper! I really enjoyed the way how he prepared for our trainings where he combined various exercises so you can work out and have fun at the same time. Moreover, he prepared few individual programs for working out at home. Overall, great experience and definitely I could recommend using this clinic.
Tadas P.
Came there with diagnosed neurological symptoms. They made me all-better.Really enjoyed the team training twice a week.
Gert A.
Jeg har gået hos flere behandlere hos Klinik Åboulevard. Pernille Herlevsens fysioterapi, Signes massage og Rasmus's træningsprogram har givet mig min krop tilbage fra smerte helvede. Kan kun takke dem for at have hjulpet mig med hver deres kompetencer.
Sofie Gillesberg R.
Go og kompetent behandling
hilda victoria petäjämaa A.
Super dejligt og hyggeligt sted
Karina S.
Kompetent behandling og hurtige tider
Jørgen M.
Meget høj faglighed .
Kjeld Ammentorp H.
Brilliant and professional fisiotherapists
Carlos L.
Et super godt sted, hvor man kan følge sig 100% sikker på at der bliver taget godt af ens problem.Kan varmt anbefalde dette sted.
Mette K.
Jeg har i mange år haft problemer med min nakke og lænd. Mange behandlere har haft forsøgt at hjælpe, men uden virkning.Efter at blive behandlet på klinik Åboulevard, hvor min krop blev set som en helhed, er jeg nu symptomfri. Fantastisk kompetent behandler, og imødekommende og lyttende.Kan kun give min bedste anbefalinger.
Christina G
Well equipped professionals who quicky diagnosed and treated my spine problem. Efficient booking and payment system. Happy with the great service!
Jan R.
Rigtigt godt sted til behandling af Ryg smerter. Fysioterapi der virkelig virker og hjælper i dagligdagen. Har gået der mange gange og er blevet væsentligt mere fleksibel.
Søren E.
Professional help and therapy for your spine.
Maciej B.

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking