Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Akupunktur

På Klinik Åboulevard kan du få behandling af vores akupunktør Jesper Koefoed. Her kan du læse Jespers ord om, hvad han kan hjælpe dig med:

“Jeg er Registreret Akupunktør (RAB) og medlem af DAKOBE (Danmarks Komplementære
Behandlere).

Jeg er uddannet i TCM (Traditionel Chinese Medicine), men arbejder også med triggerpunkt akupunktur.

Det betyder at jeg kombinerer den østlige forståelse af kroppen som et energetisk væsen, med den vestlige anatomiske forståelse.

Jeg sætter således både nåle lokalt – i fx skulderen, men jeg inddrager også meridianbanerne og sætter derfor også nåle distalt – altså længere væk fra eksempelvis skulderen, idet jeg ser kroppen som en helhed. Mine akupunkturbehandlinger kan gives som ”rene” akupunkturbehandlinger, eller i kombination med massageterapi.

Jeg er underlagt Sundhedsstyrelsens krav til udførelse af akupunktur, medlem af en registreringsberettiget forening, og du kan bl.a. få tilskud til akupunktur gennem ”Sygesikring danmark”, og de fleste sundhedsforsikringer, hvis du skulle have en sådan.”

Du kan også få akupunktur på vores søsterklinik på Vesterbro ved at klikke her: akupunktur på Klinik Westends hjemmeside.

Hvis du vil vide mere om akupunktur, er du meget velkommen til at kontakte os på 35 36 66 62 

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking