Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Et behandlingshus

Klinik Åboulevard er et behandlingshus beliggende centralt på Nørrebro i København. Vi er et team bestående af erfarne og passionerede fysioterapeuter, massører og akupunktører. Der er derfor mulighed for at din behandling kan kombineres af forskellige grene indenfor behandling af kroppen.

Vil du vide mere, eller booke en tid til behandling, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, eller udfylde kontaktformularen lige til højre, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.      

Før behandlingen
Før start på behandling bliver du grundigt undersøgt, og derefter lægger vi sammen en behandlingsplan. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele forløbet. 

Som behandlingshus bestræber vi os efter:

 • At give dig bedst mulig behandling, træning og rådgivning / vejledning
 • At fokusere på træning hvor det er muligt, og vi opfordrer dig til at tage selvansvar og vise aktiv deltagelse i behandlingen/træningen
 • At vi fysioterapeuter fastholder og udvikler vor kontakt til læger og øvrige samarbejdspartnere
 • At sikre høj faglig viden gennem løbende kursusaktivitet og faglig udveksling at bruge seneste nye evidens og kliniske retningslinjer.

Vi har gennem tidens løb erfaret, at det kan være til stor gavn for vores patienter, at vi kan tilbyde et udvalg af forskellige behandlinger. I visse tilfælde kan en kombination af behandlingerne nemlig være en stor fordel. På den måde kan vi skræddersy din behandling.  

Læs mere om vores behandlinger her:

Ring i dag og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 35 36 66 62, eller sende os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking