Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Info fra Klinik Åboulevard

Ny fysioterapeut på klinikken;-)
Vi byder velkommen til vores nye fysioterapeut Casper, som startede på klinikken den 1.4.18, -)
Casper overtaget jobbet efter Nicolai, der pr 1.4.18 har fået nyt job i det offentlige.
Opstart af nyt hold på Klinik Åboulevard;
Styrketræning af nakke/skulder og øvre ryg Holdet er for dig som har gener fra nakke/skulder og ryg. Holdet tager udgangspunkt i styrke-, stabilitets- og mobilitetsøvelser, som vil foregå som en kombination af fælles cirkel- og individuel træning. Vi træner med vægte, Kettle Bell og just øvelserne efter netop dit behov.
Torsdag fra 18-19 ved fysioterapeut Dennis Sjøgren.
Fredag fra 8-9 ved fysioteraeput Rasmus Andersen.
KnæholdTil dig som har behov for at genoptræne dit knæ eller hofte, både før og efter en operation. Føles dit knæ eller hofte instabilt, eller mangler du generelt muskelstyrke omkring knæ eller hofte, så er dette hold også oplagt til dig
Tirsdag fra 16-17 ved fysioterapeut Pernille Herlevsen

Sportsskader

På Klinik Åboulevard behandler vi alle former for sportsskader.
Vi vil gøre alt for at få stillet en rigtig diagnose på din sportsskade. Den rigtige diagnose er nemlig afgørende for hvordan din din sportsskade skal behandles.
Vi har et tæt samarbejde med en lang række speciallæger og sportklinikker; bla Gildhøj Privathospital, Københavns privathospital m.fl.
Dette samarbejde gør det nemmere for os at hjælpe dig hurtigt igang med både at få stillet den rigtige diagnose på din sportskade, og få dig i hurtig behandling, hvis fx operation skulle blive nødvendigt.
På klinikken kan vi hjælpe dig med både behandling og genoptræning af:

 • Traumatiske opståede skader som fx.:
 • Korsbånds-, Ledbånds-, menisk – og bruskskader i knæ,
 • Ledskred (SLAP læsion) i skulderen,
 • Skader på senerne (rotator cuff-læsion) i skulderen,
 • Frakturer som brækket ankel, underbensknogle m.fl,
 • ja faktisk alle akut opståede sportsskader behandler vi

Overbelastningsskader:
Skader, som ofte har udviklet sig gradvist over tid, oftest ved for for meget eller forkert træning, som fx.: Golfalbue, tennisalbue, løberknæ, springerknæ, skinnebensbetændelse m.fl.
Vi behandler alle former for sportskader på Klinik Åboulevard

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking