Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Info fra Klinik Åboulevard

Ny fysioterapeut på klinikken;-)
Vi byder velkommen til vores nye fysioterapeut Casper, som startede på klinikken den 1.4.18, -)
Casper overtaget jobbet efter Nicolai, der pr 1.4.18 har fået nyt job i det offentlige.
Opstart af nyt hold på Klinik Åboulevard;
Styrketræning af nakke/skulder og øvre ryg Holdet er for dig som har gener fra nakke/skulder og ryg. Holdet tager udgangspunkt i styrke-, stabilitets- og mobilitetsøvelser, som vil foregå som en kombination af fælles cirkel- og individuel træning. Vi træner med vægte, Kettle Bell og just øvelserne efter netop dit behov.
Torsdag fra 18-19 ved fysioterapeut Dennis Sjøgren.
Fredag fra 8-9 ved fysioteraeput Rasmus Andersen.
KnæholdTil dig som har behov for at genoptræne dit knæ eller hofte, både før og efter en operation. Føles dit knæ eller hofte instabilt, eller mangler du generelt muskelstyrke omkring knæ eller hofte, så er dette hold også oplagt til dig
Tirsdag fra 16-17 ved fysioterapeut Pernille Herlevsen

Parkinson

Fysioterapi og træning er noget af det bedste du kan gøre for dig selv hvis du er ramt af parkinson. Progressive sygdomme i nervesystemet såsom Parkinsons sygdom fører ofte til fremadskridende funktionstab. Fysioterapeutisk træning og behandling kan modvirke dette funktionstab, selvfølgelig kombineret med medicinering. Der er ingen tvivl om, at jo tidligere du begynder fysioterapeutisk behandling og træning, jo lettere er det at forebygge følgevirkninger, – og der er heller ingen tvivl om, at det aldrig er for sent at komme i gang med behandling. Regelmæssig træning kan give dig forbedret gang, bedre holdning og gør, at du lettere kan klare forskellige dagligdags aktiviteter, som at rejse dig fra en stol, vende dig i sengen m.v. Mange parkinson ramte oplever også, at regelmæssig træning gør dem mere trygge ved at udføre forskellige aktiviteter og derved mindsker frygten for at falde.
Vi som fysioterapeut kan rådgive dig i alle stadier af din sygdom, hjælpe dig med træning og tilbyde dig manuel behandling hvis der er behov for dette.
Fysioterapi sigter på at forebygge, stabilisere eller minimere bevægelsesrelaterede
vanskeligheder i forbindelse med din sygdom.

Fysioterapi kan bla hjælpe dig med at forebygge eller forbedre følgende problemer relateret til din sygdom:

 • Problemer når du går, fx går langsomt, fødderne klæber til jorden, eller svært ved at sætte i gang
 • Balance problemer
 • Vanskeligheder med at rejse dig, komme ind i bil, eller vende dig i sengen.
 • Smerter i nakke, skuldre eller ryg.

På Klinik Åboulevard arbejder vi ud fra Danske fysioterapeuters kliniske retningslinier og de anerkendte europæiske guidelines for fysioterapi til parkinson, træning og behandling som er underbygget af forskningen på området.
Som parkinson ramt kan du få en henvisning fra din læge til gratis hold træning, og vurderer fysioterapeuten og lægen det, også til individuel behandling.

Det siger de også om os

 • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
  Natalie Ostenfeldt Jespersen
 • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
  Stine Linde
 • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
  Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking